Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Στα 30 εκατομμύρια ευρώ ο Ντάμσγκααρντ, αν συνεχίσει έτσι θα ζητήσουμε 40!»

Το υπέροχο γκολ του Μίκελ Ντάμσγκααρντ σε βάρος της Ρωσίας έχει εκτινάξει την αξία αγοράς του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο!

Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Στα 30 εκατομμύρια ευρώ ο Ντάμσγκααρντ, αν συνεχίσει έτσι θα ζητήσουμε 40!»

Στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τη Ρωσία ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη-πρόκριση της Δανίας με ένα υπέροχο γκολ στο α' ημίχρονο, το οποίο αναμφίβολα αποδεικνύει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα.

Ο μόλις 20χρονος Δανός διεθνής ανήκει στο δυναμικό της Σαμπντόρια και πλέον είναι στη λίστα με τα «καυτά» ονόματα της Ευρώπης, δεδομένου ότι πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο σε πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα, με το γκολ που πέτυχε έγινε ο νεότερος σκόρερ του φετινού Euro!

Όπως ήταν φυσικό, ο πρόεδρος της Σαμπντόρια έσπευσε να κόψει την... όρεξη σε οιονδήποτε ενδιαφερόμενο για ενδεχόμενη απόκτηση του Ντάμσγκααρντ, ξεκαθαρίζοντας ότι για να παραχωρηθεί ο πιτσιρικάς θα πρέπει να αποζημιώσει πλουσιοπάροχα το ιταλικό κλαμπ.

Μιλώντας για τον παίκτη, ο ισχυρός άνδρας της «Σαμπ», Μάσιμο Φερέρο, τόνισε πώς η τιμή αγοράς του νεαρού Δανού ξεκινάει από τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν συνεχίσει ανάλογα την πορεία του στη διοργάνωση, το ποσό θα αυξηθεί:

«Είδατε το γκολ του Ντάμσγκααρντ; Σας λέω, λοιπόν, ότι η τιμή που θα τον πουλούσαμε σήμερα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά, αν συνεχίζει να σκοράρει μπορεί να φτάσει και στα 40 εκατομμύρια ευρώ».

Ο Ντάμσγκααρντ γεννήθηκε στη Γίλινχε και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νόρντζελαντ, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το μεγάλο βήμα στο Καμπιονάτο, καθώς αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια έναντι του ποσού των 6,8 εκατομμυρίων ευρώ.