Η Μπλάνκα Βλάσιτς συνεχάρη τον αδελφό της Νίκολα για το γκολ και την πρόκριση της Κροατίας (pic)

Η Μπλάνκα Βλάσιτς συνεχάρη τον αδελφό της Νίκολα για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σκωτία και την πρόκριση της Κροατίας στην επόμενη φάση του Euro 2020.

Η Μπλάνκα Βλάσιτς συνεχάρη τον αδελφό της Νίκολα για το γκολ και την πρόκριση της Κροατίας (pic)

Ο Νίκολα Βλάσιτς άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Κροατίας με αντίπαλο τη Σκωτία το βράδυ της Τρίτης (22/6).

Euro 2020: Κροατία - Σκωτία 3-1: Πανηγυρική πρόκριση για τους Κροάτες (highlights)

Το πρωί της Τετάρτης, η αδελφή του Μπλάνκα, η σπουδαία αθλήτρια του στίβου, τον συνεχάρη με ανάρτησή της στα social media.

Ο Νίκολα Βλάσιτς είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα και από την Έβερτον, όπου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια και για αυτό βρέθηκε στη Ρωσία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάιντουκ Σπλιτ για να ακολουθήσει η μεταγραφή στην ομάδα του Λίβερπουλ και εν συνεχεία στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Euro 2020: Κροατία - Σκωτία 3-1: Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών στο άλμα εις ύψος, η Μπλάνκα Βλάσιτς ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την καριέρα της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η πανέμορφη αθλήτρια από την Κροατία στα 37 της χρόνια αποφάσισε να πει το οριστικό αντίο. Παρακολουθεί φυσικά τις προσπάθειες του αδελφού της και για αυτό την Τετάρτη (23/6) το πρωί του έδωσε συγχαρητήρια και δήλωσε περήφανη για τον Νίκολα.