Euro 2020: Οριστικά χωρίς Τσίλγουελ και Μάουντ η Αγγλία κόντρα στην Τσεχία, αγωνία για τους «16»

Οι Μπεν Τσίλγουελ και Μέισον Μάουντ δεν θα ενισχύσουν την Αγγλία στον αγώνα με αντίπαλο την Τσεχία, το βράδυ της Τρίτης (22/6, 22.00). Παραμένουν σε καραντίνα οι δυο Βρετανοί. Γιατί κινδυνεύουν να χάσουν και τον αγώνα για τη φάση των 16. 

Euro 2020: Οριστικά χωρίς Τσίλγουελ και Μάουντ η Αγγλία κόντρα στην Τσεχία, αγωνία για τους «16»

Χωρίς δύο πολύτιμα στελέχη της θα αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης (22/6, 22.00) απέναντι στην Τσεχία η εθνική ομάδα Αγγλίας στο φιναλε της φάσης των ομίλων του Euro.

Οι Μπεν Τσίλγουελ και Μέισον Μάουντ θα πρέπει να μείνουν σε απομόνωση και να προπονούνται μόνοι τους, καθώς αγκάλιασαν τον συμπαίκτη τους στην Τσέλσι, Μπίλι Γκίλμουρ, μετά το ματς της Αγγλίας κόντρα στη Σκωτία (0-0).

Θυμίζουμε πως ο νεαρός άσος της Σκωτίας και της Τσέλσι διαγνώστηκε με κορονοϊό, μπήκε σε καραντίνα και χάνει φυσικά κι αυτός τον αγώνα της ομάδας του. Η Σκωτία αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/6) το βράδυ (22.00) την Κροατία.

Οι Τσίλγουελ και Μάουντ από τη στιγμή που μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σκωτία, αγκάλιασαν τον συμπαίκτη τους στην ομάδα του Λονδίνου, Μπίλι Γκίλμουρ παραμένουν κι αυτή σε καραντίνα και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Τσεχία.

Το θέμα είναι βέβαια πως οι δυο ποδοσφαιριστές μπορεί να χάσουν και τον επόμενο αγώνα της Αγγλίας, στη φάση των «16».

Αυτό θα το γνωρίζουμε το βράδυ της Τρίτης (22/6) μετά το τέλος του αγώναα με αντίπαλο την Τσεχία. Ανάλογα με τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξή στον όμιλο, η Αγγλία θα παίξει στους «16» την Κυριακή, τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αυτό σημαίνει πως Τσίλγουελ και Μάουντ θα είναι διαθέσιμοι μόνο αν τα «λιοντάρια» παίξουν την Τρίτη!