Γιάνε Άντερσον: «Δεν ντρέπομαι καθόλου»

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον μετά το 0-0 με την Ισπανία απάντησε σε ερώτηση για την αμυντική τακτική της ομάδας του πως δεν ντρέπεται καθόλου.

Γιάνε Άντερσον: «Δεν ντρέπομαι καθόλου»

Η εικόνα της Σουηδίας στον αγώνα με την Ισπανία δεν άρεσε στους περισσότερους αλλά οι Σκανδιναβοί την έκαναν τη...δουλειά τους. Πήραν τον βαθμό στην πρεμιέρα τους απέναντι στο φαβορί Ισπανία και συνεχίζουν. Μάλιστα είχαν και δύο μεγάλες ευκαιρίες ακόμη και για να πάρουν τη νίκη.

Μιλώντας μετά το ματς, ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον ρωτήθηκε για την αμυντική προσέγγιση της ομάδας του και τόνισε πως «όποιος νομίζει πως μπορεί να έρθει εδώ, να παίξει με την Ισπανία στους 32 βαθμούς και να την κοντράρει, είναι αφελής. Δεν ντρέπομαι σε καμία περίπτωση. Εάν θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς από αυτές τις ομάδες, έτσι πρέπει να παίζουμε».

Αυτά ήταν τα λόγια του προπονητή της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον μετά το 0-0 με αντίπαλο την Ισπανία στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Euro.

Σε έναν αγώνα όπου η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ της Ισπανίας αλλά ακόμη και έτσι η Σουηδία, με ένα ποσοστό κατοχής της μπάλας περίπου 15% κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε απέναντι στο φαβορί. Για αυτό και ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον έμεινε ικανοποιημένος.