Euro 2020: Οι προβολείς πάνω στα αστέρια Κέιν, Μίλερ, Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Εμπαπέ

Το EURO 2020 ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία του και να εμφανιστεί… όλος ο θίασος επί σκηνής, με τους πρωταγωνιστές του βέβαια να συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της ράμπας.

Euro 2020: Οι προβολείς πάνω στα αστέρια Κέιν, Μίλερ, Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Εμπαπέ

Οι παίκτες δηλαδή που θα έχουν πάνω τους στραμμένα τα περισσότερα βλέμματα και από τους οποίους περιμένουν βέβαια οι ομάδες τους να τραβήξουν το… κάρο!

Το «www.fosonline.gr» παρουσιάζει τα πέντε αστέρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τους παίκτες που περιμένουμε όλοι να μας ξεσηκώσουν με τις επινοήσεις και τις ενέργειές τους.

Μα, φυσικά, ο Κριστιάνο…

Στο τέλος μιας απογοητευτικής χρονιάς με τη Γιουβέντους, ο 36χρονος πλέον αρχηγός της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο θα ηγηθεί της προσπάθειας για τη διατήρηση των κεκτημένων από το 2016.

Παρά την ηλικία του, ο CR7 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Serie A με 29 τέρματα και ασφαλώς αποτελεί το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Θα έλεγε κανείς με περισσότερη ακρίβεια «το Α και το Ω», ο παίκτης από τον οποίο αρχίζουν και τελειώνουν όλα…

Εάν σκοράρει στο EURO 2020, θα φτάσει στα 10 γκολ και θα γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του θεσμού, αφήνοντας πίσω του τον Μισέλ Πλατινί (9 γκολ). Πάνω απ’ όλα όμως θα «χρωματίσουν» τη διοργάνωση οι ενέργειές του, οι αντιδράσεις του, οι δηλώσεις του. Αυτό που τελικά είναι ο Κριστιάνο και πολλοί ή τον λατρεύουν ή τον μισούν…

Ντε Μπρόινε, ο… μαέστρος

Το Βέλγιο μπορεί να καυχιέται πως έχει στις τάξεις του έναν από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, θα είναι και πάλι μαζί με τον Εντέν Αζάρ οι… μαέστροι των «κόκκινων διαβόλων», που θέλουν κάτι περισσότερο από την εξαιρετική πορεία τους στο Μουντιάλ του 2018, όταν έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση.

Πιο ώριμος πλέον, έχοντας σφυρηλατηθεί στην απαιτητική Πρέμιερ Λιγκ, ο 29χρονος άσος θέλει να φτάσει στην κορυφή στο EURO 2020. Μόνο που δεν θα έχει δίπλα του τον Πεπ Γκουαρντιόλα και αυτό θα είναι το… στοίχημα!

Ο… πρίγκιπας Χάρι

Με την υπόθεση της περιβόητης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Ουίνφρεϊ, οι Βρετανοί είναι προφανές πως έχασαν τον πρίγκιπά τους. Ή μήπως όχι;

Διότι ο Χάρι Κέιν λίγο ακόμα και θα πάρει τη θέση του στις καρδιές τους, αν μάλιστα καταφέρει να οδηγήσει στον πολυπόθητο τίτλο τα «τρία λιοντάρια»!

Έχοντας ήδη τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στο Μουντιάλ του 2018 και της Πρέμιερ Λιγκ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο επιθετικός της Τότεναμ θέλει να οδηγήσει την Εθνική Αγγλίας στην κατάκτηση του EURO 2020, υψώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Λονδίνου το βράδυ της 11ης Ιουλίου.

Όπως έκαναν οι συμπατριώτες του το 1966 με την κατάκτηση του Μουντιάλ, και τότε θα τον περιμένει μέχρι και η Όπρα για συνέντευξη!

Ο… λοχαγός της «νατσιονάλμανσαφτ»

Με παρουσιαστικό… λοχαγού του γερμανικού στρατού, ο Τόμας Μίλερ καταφέρνει τόσα χρόνια τώρα να υποτάσσει τις αντίπαλες άμυνες.

Στα 31 του χρόνια πλέον ο άσος της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να είναι από τις βασικές επιλογές στα χέρια του Γιόαχιμ Λεβ και σε αγωνιστικό επίπεδο εκτιμάται πως θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα τελευταία δύο τρίτα του γηπέδου.

Ο Μίλερ με τον τρόπο που αγωνίζεται αποτελεί την… κόλλα για τις γραμμές, ο παίκτης που αθόρυβα θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι και θα σκοράρει δίνοντας τη λύση. Ένας σταρ… υποβρύχιο! Κάπως έτσι, άλλωστε, βοήθησε ουσιαστικά τους Βαυαρούς στην κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα με 11 γκολ και 18 ασίστ.


Θα τα καταφέρει ο Εμπαπέ με τη Γαλλία;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται από τους κορυφαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο 22χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο στη Γαλλία και πλέον έχει δύσκολη αποστολή με την εθνική του ομάδα.

Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, έχει ανεβάσει στα ύψη την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και διαθέτει την πείρα των σημαντικών διοργανώσεων, καθώς ήδη είναι παγκόσμιος πρωταθλητής από το 2018, και μάλιστα ως πρωταγωνιστής.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα ποντάρει στον Εμπαπέ, τον οποίο θα πλαισιώσει με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο νεαρός προέρχεται από μία άκρως παραγωγική χρονιά με 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό, οδηγώντας τους «τρικολόρ» στην κορυφή της Ευρώπης.