Από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του Euro

Την Παρασκευή (11/6) τον αγώνα Ιταλία – Τουρκία στο Euro, θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα οι Στέεγκστρα, Βρις. Και οι τρεις ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του Euro

Η τριάδα των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ορίστηκε να διευθύνει στην πρεμιέρα του του Euro 2020, ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή (11/6-22:00) στη Ρώμη.

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα διευθύνει την συνάντηση και θα έχει τους συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις ως βοηθούς, στο VAR θα είναι ο Μπλόμ (βοηθοί VAR Φαν Μπέκελ και Γκίτελμαν), ενώ η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ, μοναδική γυναίκα διαιτητής στη διοργάνωση, θα είναι τέταρτη.

Ο Μακέλι ήταν και ο διαιτητής του ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Τσέλσι (1-1).

Έχει ήδη σφυρίξει έναν αγώνα για την Ιταλία του Μαντσίνι, το 0-0 με αντίπαλο την Πορτογαλία. Ο Ολλανδός διαιτητής είχε «σφυρίξει» τον περασμένο Αύγουστο τον τελικό του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Ίντερ.

Στην Ελλάδα, τον έχουμε κι άλλες φορές. Ήταν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3-0), ενώ πέρυσι είχε διευθύνει τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (0-0) στα πλέι οφ της Super League και Άρης-ΑΕΚ (2-2) για τον θεσμό του Κυπέλλου.