Νόσησε με κορονοϊό ο Κουλουσέφσκι στην Σουηδία

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε - ξανά - θετικός στον κορονοϊο και χάνει την πρεμιέρα της Εθνικής Σουηδίας με την αντίστοιχη Ισπανική για το επικείμενο Euro

Νόσησε με κορονοϊό ο Κουλουσέφσκι στην Σουηδία

Mετά τον Σέρχιο Μπούσκετς κι η αντίπαλος της Εθνικής Ισπανίας, στην πρεμιέρα της, στο Εuro, Σουηδία θα έχει απώλεια λόγω της πανδημίας...

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (αφού το πρωί της Τρίτης 08/06 παραπονέθηκε για συμπτώματα...) κι οι Σκανδιναβοί όχι μόνο τέθηκαν σε καθεστώς συναγερμού (προκεμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις ανίχνευσης...), λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά, αλλά χάνουν τον επιθετικό της Γιουβέντους σίγουρα για το ματς με τους Ίβηρες (τουλάχιστον).

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός των «μπιανκονέρι» είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για τους Σουηδούς, καθώς έμεινε εκτός αποστολής και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η Σουηδία θα αντιμετωπίσει στον 5ο όμιλο του Euro τις Ισπανία (14/06), Σλοβακία (18/06) και Πολωνία (23/06) κι όπως είπε ο εκλέκτορας της, Γιάνε Άντερσον, δεν πρόκειται να κληθεί αντικαταστάτης του Κουλουσέφσκι, με την ελπίδα ν' αναρρώσει μετά το ματς με τους «φούριας ρόχας».

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Κουλουσέφσκι είχε νοσήσει ξανά με κορωνοϊό αλλά καίτοι είχε αντισώματα νόσησε εκ νέου...