Ντόνι φαν ντε Μπέεκ: Οριστικά εκτός Euro 2020

Οριστικά χωρίς τον Ντόνι φαν ντε Μπέεκ η Ολλανδία στο Euro 2020.

Ντόνι φαν ντε Μπέεκ: Οριστικά εκτός Euro 2020

Ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή του Euro 2020. Σημαντική απουσία για την Ολλανδία, με τον άσο της Μάντσεστερ να μένει εκτός αποστολής και να χάνει το μεγάλο ραντεβού.

Ο τεχνικός της Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ δεν κάλεσε κάποιον στη θέση του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ολλανδία στις 13 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, στις 17 την Αυστρία και στις 21 θα παίξει με τη Β. Μακεδονία. Όλες οι αναμετρήσεις της θα διεξαχθούν στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα του Άμστερνταμ.

Το ρόστερ της Ολλανδίας

Τερματοφύλακες: Μάρκο Μπιζότ (Άλκμααρ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Πάτρικ φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Νέιθαν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντέιλι Μπλιντ (Άγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ), Γιόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ)

Μέσοι: Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Τεν Κόπμαϊνερς (Άλκμααρ), Μάρτεν ντε Ρον (Αταλάντα), Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Στίβεν Μπέρχαους (Φέγενορντ), Κόντι Χάκπο (Αϊντχόφεν), Λουκ ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ), Βόουτ Βέχορστ (28, Βόλφσμπουργκ)

Προπονητής: Φρανκ ντε Μπουρ (Ολλανδία)