Ράμος: «Με πονάει που δεν θα είμαι στο Euro»

Με ανάρτηση του στα social media ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro

Ράμος: «Με πονάει που δεν θα είμαι στο Euro»

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro χωρίς να υπολογίζει τον Σέρχιο Ράμος.

Ισπανία: Εκτός Euro ο Σέρχιο Ράμος – Στην αποστολή ο Λαπόρτ

Μάλιστα οι «φούριας ρόχας» θα παραταχθούν στη διοργάνωση χωρίς να έχουν στην αποστολή τους παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σέρχιο Ράμος αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν κλήθηκε στην εθνική της χώρας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Μετά από σκληρούς μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω βιώσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε. Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης με πονάει που δεν θα μπορώ να παίξω για την Ισπανία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου όπως κάνω πάντα. Πονάει που δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του».