Η βία κατά δύο γυναικών στοίχισε στον Γκιγκς το να πάει στο Euro ως εκλέκτορας της Ουαλλίας!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλλίας ανακοίνωσε ότι θα πορευθεί στο επικείμενο Εuro με τον, υπηρεσιακό τεχνικό, Ρόμπερτ Πέιτζ αφού ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία ήταν πρώην σύντροφος του!

Η βία κατά δύο γυναικών στοίχισε στον Γκιγκς το να πάει στο Euro ως εκλέκτορας της Ουαλλίας!

Εκτός από την σχέση του με την πρώην σύζυγο του αδερφού του ο Ράιαν Γκιγκς εμπλέκεται και σε άλλο σκάνδαλο που αμαυρώνει την ποδοσφαιρική του εικόνα, αφού κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες η μία εκ των οποίων ήταν πρώην σύντροφος του.

Τα νέα μπλεξίματα του Ουαλλού παλαίμαχου και πλέον τεχνικό με τον νόμο οδήγησαν στην αποπομπή του από τo αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, που θα πάει με άλλον ομοσπονδιακό στο επικείμενο Εuro.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα φέρεται να έχει προκαλέσει σωματική βλάβη σε μια γυναίκα 36 ετών, ονόματι Κέιτ Γκρέβιλ (σ. η πρώην σύντροφος του), ενώ φαίνεται πως επιτέθηκε και σε άλλη 20 ετών στο σπίτι του στο Σάλφορντ

Είναι μια υπόθεση που «τρέχει» από τον Νοέμβριο του 2020, όταν και είχε συλληφθεί, ενώ πλέον καλείται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Σάλφορντ την Τετάρτη 28 Απριλίου!

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού τους τελευταίους μήνες και όχι με τον Ράιαν Γκιγκς που βρίσκεται σε (υποχρεωτική)… άδεια.

Ο τελευταίος μ' ανακοίνωση του ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα και το τεχνικό της τιμ στο Euro