Οι δέκα πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί στο Tik Tok

Δύση ή Ανατολή; Όπως και να έχει αυτοί είναι οι 10 πιο διάσημοι προορισμοί με τις περισσότερες προβολές στο TikTok.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί στο Tik Tok
Photo Credits: Unsplash

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν τις συνήθειες μας και αυτό επεκτείνεται στις ταξιδιωτικές μας συνήθειες. Πλέον διάφοροι προορισμοί μπορούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού από την παρουσία τους στο backround των celebrities. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι άνθρωποι ταξιδεύουν μέσω των influencers του TikTok. Η Bounce ανέλυσε τον αριθμό προβολών που πήραν οι δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί στο TikTok για να δημιουργήσει μια λίστα με τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς στην εφαρμογή.

Παρακάτω ακολουθούν οι προορισμοί όπως προβάλλονται στα trends του TikTok:

Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Με τόσα πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Νέα Υόρκη ή αλλιώς Big Apple είναι ο κορυφαίος δημοφιλής προορισμός στο TikTok. Οι προβολές για βίντεο της Νέας Υόρκης έφτασαν τα 216 δισεκατομμύρια! Είτε πρόκειται για το μοντέρνο φαγητό, τις υπέροχες γκαλερί τέχνης, τα όμορφα τοπία της πόλης ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για να απολαύσετε στη μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής.

Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το Ντουμπάι μπορεί να είναι μια εκπληκτική επιλογή για να φτάσετε στη δεύτερη θέση στο TikTok, αλλά είναι μια απίστευτα μοντέρνα πόλη με πολλά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να δείτε. Αυτή η πόλη έχει φτάσει τα 37,1 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok και αναμφίβολα έχει γίνει προορισμός για πολλά νεότερα άτομα.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Η τρίτη πιο δημοφιλής πόλη στο TikTok υπήρξε μια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας εδώ και χιλιετίες, και με το Μεγάλο Παζάρι, την Αγία Σοφία και τόσα πολλά άλλα υπέροχα πράγματα να δείτε και να ζήσετε, δεν είναι περίεργο γιατί η Κωνσταντινούπολη έχει λάβει 16,9 δισεκατομμύρια προβολές.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Είτε πρόκειται να ανακαλύψετε μοναδικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είτε να δείτε την απίστευτη αρχιτεκτονική του Λονδίνου, οι TikTokers αγαπούν την πρωτεύουσα της Βρετανίας τόσο πολύ που είναι η τέταρτη πιο δημοφιλής πόλη στον κόσμο στην εφαρμογή, συγκεντρώνοντας 13,9 δισεκατομμύρια προβολές.

Βαρκελώνη, Ισπανία

Η Βαρκελώνη υπήρξε από καιρό ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της αρχιτεκτονικής χάρη στην επιρροή του Γκαουντί στη μεγάλη πόλη. Αυτό δεν έχει χαθεί ούτε στους TikTokers, που λατρεύουν να παρακολουθούν βίντεο της πόλης τόσο πολύ που κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στον κόσμο με 12,6 δισεκατομμύρια προβολές.

Παρίσι, Γαλλία

Αχ, Παρίσι… ποιος δεν του αρέσει να βλέπει φωτογραφίες ή να παρακολουθεί βίντεο της Πόλης της Αγάπης; Είτε είστε λάτρης της τέχνης, της αρχιτεκτονικής ή απλά της ιδέας του ρομαντισμού, το Παρίσι είναι ένας απίστευτος προορισμός. Είναι η έκτη θέση στον κόσμο, με 11,2 δισεκατομμύρια προβολές.

Μουμπάι, Ινδία

Η Μουμπάι είναι εκεί όπου συγκεντρώνονται όλα στην Ινδία: θρησκείες, μόδα, οικονομικά, αρχαία ιστορία και, φυσικά, το Bollywood. Παρόλο που μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε αυτόν τον γίγαντα μιας πόλης σε αυτήν τη λίστα, υπάρχουν τόνοι ενδιαφέρων πραγμάτων για να ανακαλύψετε για την πόλη, και αυτό προσδίδει ένα ορισμένο μυστήριο σε αυτήν. Κατατάσσεται στην έβδομη θέση, με 9,6 δισεκατομμύρια προβολές.

Χαβάη, ΗΠΑ

Η Χαβάη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για Αμερικανούς και διεθνείς ταξιδιώτες, δελεάζοντας τους με όμορφες ηφαιστειακές παραλίες, εκπληκτικά τροπικά δάση και ακόμη πιο όμορφους καταρράκτες και ηφαίστεια. Η πολιτεία των ΗΠΑ κατατάσσεται όγδοο σε αυτήν τη λίστα, με 9,4 δισεκατομμύρια προβολές.

Μαϊάμι, ΗΠΑ

Το Μαϊάμι ακολουθεί τη Χαβάη με 9,1 δισεκατομμύρια προβολές στην ένατη θέση: ως επίκεντρο τρομερού φαγητού και απίστευτης νυχτερινής ζωής, δεν είναι περίεργο που η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των νεότερων.

Τορόντο, Καναδάς

Στη δέκατη θέση βρίσκεται το Τορόντο του Καναδά, με 8,4 δισεκατομμύρια προβολές. Με τα ιστορικά κτίριά του δίπλα-δίπλα και τα πιο μοντέρνα, η πόλη, η οποία χρησιμοποιείται τακτικά ως τοποθεσία μαγνητοσκόπησης, είναι γεμάτη γοητεία και διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε.

Πηγή: travelestate.gr