Τα έχει όλα και κοστίζει μόλις 100 δολάρια!

Αυτό το smartphone έχει τα πάντα και κοστίζει 100 δολάρια!

Τα έχει όλα και κοστίζει μόλις 100 δολάρια!

Μόλις ανακοινώθηκε ένα ακόμη smartphone από την Κίνα που ακούει στο όνομα Umidigi G9 5G και κοστίζει μόλις 100 δολάρια. Το τηλέφωνο της εταιρίας ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Global Sources Mobile Electronics και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει τι κι αν κοστίζει τόσα χρήματα.

Το G9 5G έχει στο εσωτερικό του τσιπ από την Unisoc το T765, το οποίο έχει οκτώ πυρήνες και δύο Cortex-A76 στα 2.3 GHz, αλλά και έξι Cortex-A55 cores clocked στα 2.1 GHz.

Επίσης, το Umidigi G9 5G έρχεται με 6GB στη μνήμη RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ η οθόνη του είναι στις 6.75 ίντσες (LCD) και προσφέρει και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Μπροστά στην οθόνη θα βρείτε και μία selfie κάμερα στα 8MP.

Στο πίσω μέρος τώρα, ο κεντρικός φακός ανέρχεται στα 50MP, ενώ θα βρείτε και μία macro κάμερα στα 2MP για πολύ κοντινές λήψεις, καθώς και έναν 2MP φακό που θα προσφέρει καλύτερο βάθος στις φωτογραφίες και στα βίντεό σας. Όσον αφορά την μπαταρία, αυτή είναι στα 5.000Mah και μπορεί να κρατήσει άνετα για -τουλάχιστον- μία ημέρα χρήσης.

Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό ποια έκδοση Android «φοράει» το τηλέφωνο, αλλά θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από διάφορα online κινέζικα καταστήματα με τιμή τα 99.99 δολάρια.