Samsung Galaxy S24 Series: Επίσημη παρουσίαση των AI ναυαρχίδων

Η Samsung παρουσίασε τα νέα της κινητά

Samsung Galaxy S24 Series: Επίσημη παρουσίαση των AI ναυαρχίδων

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24, που θα προσφέρουν νέες εμπειρίες στις Samsung κινητές συσκευές με λειτουργίες AI. Η νέα σειρά Galaxy S συμβάλλει σε μια εποχή που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι κινητές συσκευές ενδυναμώνουν τους χρήστες. Το Al ενισχύει διάφορες εμπειρίες στις συσκευές Galaxy S24, διευκολύνοντας την επικοινωνία, με έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), μεγιστοποιώντας τη δημιουργική ελευθερία μέσω της σουίτας εργαλείων ProVisual Engine του Galaxy και προσφέροντας ένα νέο τρόπο αναζήτησης, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Galaxy ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους.

Καθημερινή Επική Εμπειρία
Το Galaxy AI εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη που στοχεύει στη διευκόλυνση διαφόρων πλευρών της καθημερινότητας και ειδικά στον βασικό ρόλο του τηλεφώνου: την επικοινωνία. Το Galaxy S24 διαμορφώνει την επικοινωνία, καταργώντας ορισμένα γλωσσικά εμπόδια. Για παράδειγμα, για μια συνομιλία στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) με κάποιο συνάδελφο από το εξωτερικό, ή για μια κράτηση σε εστιατόριο κατά τη διάρκεια διακοπών σε άλλη χώρα. Με το Live Translate, μπορείτε να λάβετε μετάφραση μίας υποστηριζόμενης γλώσσας (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο εντός της εφαρμογής. Δεν απαιτούνται εφαρμογές τρίτων για την εν λόγω λειτουργία.

Με το Interpreter, οι ζωντανές συνομιλίες των υποστηριζόμενων γλωσσών (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) μπορούν να μεταφραστούν άμεσα σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης, ώστε οι συνομιλητές, που στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλο, να μπορούν να διαβάσουν τη μετάφραση όσων έχει πει το άλλο άτομο. Λειτουργεί ακόμη και χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Για μηνύματα και άλλες εφαρμογές, το Chat Assist μπορεί να βελτιστοποιήσει τον τόνο της συνομιλίας στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), προτείνοντας μία εναλλακτική διατύπωση σε διαφορετικό τόνο, για να διασφαλίσει ότι η επικοινωνία ακούγεται όπως αρμόζει: για παράδειγμα ένα ευγενικό μήνυμα σε έναν συνάδελφο ή μια σύντομη και «πιασάρικη» φράση στα social media. Επίσης, η τεχνητή νοημοσύνη που είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο Samsung μπορεί να μεταφράζει μηνύματα, email και άλλα κείμενα σε πραγματικό χρόνο σε υποστηριζόμενες 13 γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά).

Η οργάνωση γίνεται ευκολότερη με τον Note Assist σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) στο Samsung Notes, το οποίο περιλαμβάνει τις περιλήψεις κειμένων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, τη δημιουργία προτύπων που βελτιστοποιούν τις σημειώσεις με προκατασκευασμένες μορφές και τη δημιουργία εξωφύλλου για να είναι εύκολο να εντοπιστούν σημειώσεις με μια σύντομη προεπισκόπηση. Για φωνητικές εγγραφές (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), ακόμη και όταν υπάρχουν πολλοί ομιλητές, το Transcript Assist χρησιμοποιεί τεχνολογία Al και Speech-to-Text για την απομαγνητοφώνηση, τη σύνοψη και τη μετάφραση των εγγραφών στις υποστηριζόμενες γλώσσες.

Η διαδικτυακή αναζήτηση έχει μεταμορφώσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής των χρηστών. Το Galaxy S24 συμβάλλει στην ιστορία της αναζήτησης, καθώς περιλαμβάνει τη διαισθητική, βασισμένο σε χειρονομίες, λειτουργία «Κυκλώστε για αναζήτηση» στο Google, στην πλατφόρμα αναζήτησης της Google. Για να προσφέρει στους χρήστες του ένα απίστευτο νέο εργαλείο, το Galaxy στράφηκε στη Google, και άνοιξε νέες μορφές ανακαλύψεων με μια απλή κίνηση. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί Home, οι χρήστες μπορούν να κυκλώσουν, να επισημάνουν, να γράψουν ή να πατήσουν σε οτιδήποτε στην οθόνη του Galaxy S24 και να δουν χρήσιμα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν δουν ένα όμορφο στοιχείο σε μία φωτογραφία στα social media ή ένα fun fact στο YouTube Shorts, μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες γρήγορα – χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από την εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιούν. Και ανάλογα με το πού βρίσκονται, για ορισμένες αναζητήσεις, θα μπορούν να δουν γενικές επισκοπήσεις, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης η οποία θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες συγκεντρωμένες από όλο το διαδίκτυο και θα μπορούν να κάνουν περίπλοκες και διαφοροποιημένες ερωτήσεις. Είναι τόσο εύκολο, αλλά και τόσο επικό.

Πηγή: techgear.gr