Xiaomi: Tο Hyper Charge μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε 8 λεπτά!

H Xiaomi χρησιμοποίησε ένα τροποποιημένο Xiaomi Mi 11 Pro το οποίο φόρτισε πλήρως σε 8 λεπτά, χρησιμοποιώντας το Hyper Charge.

Xiaomi: Tο Hyper Charge μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε 8 λεπτά!

Μπορεί ένα smartphone να φορτίσει πλήρως μέσα σε λίγα λεπτά; Αυτό ήθελε να αποδείξει η Xiaomi, χρησιμοποιώντας για το «πείραμα» ένα τροποποιημένο Xiaomi Mi 11 Pro και το Hyper Charge, το οποίο υπόσχεται 8λεπτη φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα η μπαταρία των 4000 mAh έφτασε στο 10% σε 44 δευτερόλεπτα μόλις!

Οι επιδόσεις φόρτισης του συστήματος Hyper Charge, το οποίο προμοτάρει η Xiaomi, είναι πράγματι σαρωτικές. Με ενσύρματη φόρτιση των 200W, η μπαταρία του εν λόγω Xiaomi Mi 11 Pro έφτασε στα μισά της φόρτισης σε 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα. Για την πλήρη φόρτιση χρειάστηκαν 8 λεπτά συνολικά.

Όσον αφορά στην ασύρματη φόρτιση των 120W, αυτή μπορεί να επιτευχθεί πλήρως μέσα σε 15 λεπτά, ενώ η φόρτιση κατά το ήμισυ χρειάζεται περίπου 7 λεπτά.

Προφανώς το λεγόμενο Hyper Charge μπορεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο που φορτίζουμε το κινητό μας, ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι για την ώρα το πρότζεκτ βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι ακόμα γνωστό αν και ποτέ θα δοθεί στην κυκλοφορία.