Assassin's Creed: Codename Red - Αναμένεται το 2024, σύμφωνα με υπάλληλο της Ubisoft

Ένας υπάλληλος της Ubisoft ισχυρίστηκε ότι το «Assassin's Creed: Codename Red» θα κυκλοφορήσει μέσα το 2024. Δεν απέχει πολύ αν οι δηλώσεις αποδειχθούν αληθινές.

Assassin's Creed: Codename Red - Αναμένεται το 2024, σύμφωνα με υπάλληλο της Ubisoft

Ένας υπάλληλος της Ubisoft ισχυρίστηκε ότι το «Assassin's Creed: Codename Red» θα κυκλοφορήσει το 2024.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, το Access The Animus μοιράστηκε ένα screenshot μιας ανάρτησης στο Twitter από έναν υπάλληλο μάρκετινγκ της Ubisoft που αναζητούσε χορηγούς για το «Assassin's Creed: Codename Red», το οποίο περιγράφεται ως «το μεγαλύτερο blockbuster για το 2024». Η ανάρτηση υπαινίχθηκε επίσης τη δημιουργία μιας σειράς manga και podcasts που θα εμπλέκονται σε μια επερχόμενη ενέργεια μάρκετινγκ.

Η ανάρτηση στο Linkedin, η οποία έγινε αρχικά πριν από τέσσερις μήνες, αλλά εντοπίστηκε μόλις πρόσφατα, έχει έκτοτε τροποποιηθεί για να αφαιρεθεί η αναφορά στο 2024.

Το Codename Red αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ubisoft Forward τον Σεπτέμβριο του 2022, μαζί με το «Assassin's Creed: Codename Hexe» και το επερχόμενο «Assassin's Creed Infinity».

Το «Assassin's Creed: Codename Red» θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec υπό την ηγεσία του επικεφαλής των Assassin's Creed Odyssey και Immortals: Fenyx Rising, Jonathan Dumont. Έχει επίσης υποσχεθεί ότι θα είναι ο «επόμενος τίτλος-ναυαρχίδα» της σειράς και «το μέλλον των open-world RPG παιχνιδιών [της Ubisoft]».

Διαβάστε επίσης: 10 νέα Assassin's Creed «στα σκαριά»

Η Ubisoft αποκάλυψε πρόσφατα τη λειτουργία History of Baghdad για το Assassin's Creed Mirage, η οποία θα επιτρέψει στους παίκτες να μάθουν για την πραγματική ιστορία της διάσημης πόλης, καθώς θα εξερευνούν τα φανταστικά γεγονότα που διαδραματίζεται εντός των τειχών της, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου αργότερα φέτος.

Πηγή: gr.ign.com