Google Play Games for PC: Διαθέσιμη η υπηρεσία σε Ελλάδα και Κύπρο (vid)

Διαθέσιμη η υπηρεσία Google Play Games for PC σε Ελλάδα και Κύπρο

Google Play Games for PC: Διαθέσιμη η υπηρεσία σε Ελλάδα και Κύπρο (vid)

Από τον περασμένο Μάρτιο η Google είχε προαναγγείλει ότι θα επεκτείνει την υπηρεσία Google Play Games for PC και στην Ευρώπη, και από σήμερα ανοίγει η πρόσβαση για τους gamers (μεταξύ άλλων) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Google Play Games for PC λειτουργεί ακόμα σε μορφή beta και περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια του οικοσυστήματος Android, τα οποία μπορείς να παίζεις απευθείας από το PC σου. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι θα προσθέτει κάθε μήνα ακόμη περισσότερους τίτλους και φανταζόμαστε πως όταν θα είναι έτοιμη στην τελική μορφή της θα περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους. Κρατήστε ότι υποστηρίζει cross-progression, έτσι ώστε να ξεκινάς κάποιο παιχνίδι από τον υπολογιστή ή το smartphone και να συνεχίζεις κανονικά την πρόοδο σου σε άλλη συσκευή.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι αρκετά ταπεινές, επομένως, η πλειοψηφία των gamers δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Αρκεί ένας υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Windows 10, 8GB μνήμη RAM, 10GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου SSD, 4-core επεξεργαστή CPU και κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 630 GPU ή μεταγενέστερη. Η εταιρεία προτείνει, βέβαια, 8-core CPU και τουλάχιστον μια Nvidia GeForce MX450 για μια εξαιρετική εμπειρία gaming.

Πηγή: techgear.gr