Counter-Strike 2: Επίσημο, έρχεται το καλοκαίρι! (vids)

Counter-Strike 2: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το καλοκαίρι!

Counter-Strike 2: Επίσημο, έρχεται το καλοκαίρι! (vids)

Οι διαρροές και οι φήμες των προηγούμενων ημερών αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς η Valve προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Counter-Strike 2 και δημοσίευσε τρία videos για να δείξει τις αναβαθμίσεις στα γραφικά και το gameplay, ενώ επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ως δωρεάν αναβάθμιση για το CS:GO.

Στο τεχνικό σκέλος, η εταιρεία αναφέρει ως μεγαλύτερη αναβάθμιση την ταχύτατη απόκριση στις ενέργειες των παικτών, τις νέες βόμβες καπνού με τρομερά ρεαλιστική κατανομή στο κάδρο που βλέπει ο κάθε παίκτης της ομάδας από τη γωνία του, αλλά και το νέο σύστημα φωτισμού σε διάφορες πίστες. Οι πιο κλασικές πίστες έχουν υποστεί ριζική ανανέωση, όμως η Valve τονίζει πως θα εξακολουθήσει να προσφέρει την ίδια εμπειρία που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια από το παιχνίδι.

Όπως αναφέραμε, το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές σε κλειστό κύκλο. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μιας πιο ανοικτής beta δοκιμής όσο θα πλησιάζουμε προς το τελικό λανσάρισμα.

Πηγή: techgear.gr