Το Assassin’s Creed Mirage θα επαναφέρει το παρκούρ του AC Unity

Επίσημες δηλώσεις από τον παραγωγό του Assassin’s Creed Mirage.

Το Assassin’s Creed Mirage θα επαναφέρει το παρκούρ του AC Unity

Το Assassin’s Creed Mirage αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα από το Ubisoft Forward event και τώρα, η εταιρία μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το PCGamesN, το παιχνίδι θα έχει ένα παρκούρ σύστημα, όπως είχαμε δει πριν χρόνια με το Assassin’s Creed Unity.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο παραγωγός, ο Fabian Salomon μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Arab Hardware. Ο Salomon επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει να επαναφέρει το σύστημα παρκούρ από το Unity, το οποίο σύστημα λάτρεψαν πολλοί fans και το θεωρούν ως το καλύτερο μέχρι τώρα στη σειρά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Fabian Salomon, όταν ερωτήθηκε εάν το Mirage θα έχει παρκούρ σαν το Unity:

Αυτός είναι πράγματι ο απόλυτος στόχος μας. Θα επαναφέρουμε το παρκούρ του Unity. Προσπαθούμε σοβαρά να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο με το Mirage, και καθώς η Βαγδάτη είναι πυκνή, θέλουμε οι παίκτες να απολαμβάνουν το χρόνο τους στην πόλη μέσω του παρκούρ, το οποίο ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας από τους σημαντικούς πυλώνες.

Η τοποθεσία και η πλοκή του Assassin’s Creed Mirage:

Το Assassin’s Creed Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Assassin’s Creed Mirage:

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι δίνει έμφαση στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Για περισσότερα σχετικά με το Mirage πατήστε εδώ.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.

Πηγή: unboxholics.com