Assassin’s Creed Mirage: Δείτε το πρώτο trailer, το cast, τις συλλεκτικές κ.α.

Το Assassin’s Creed Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα.

Assassin’s Creed Mirage: Δείτε το πρώτο trailer, το cast, τις συλλεκτικές κ.α.

Το Ubisoft Forward του Σεπτεμβρίου περιλάμβανε ένα ειδικό τμήμα, το οποίο ήταν αποκλειστικά αφιερωμένα στο μέλλον της σειράς Assassin’s Creed. Στο πλαίσιο αυτό και όπως είχε υποσχεθεί η εταιρία, μάθαμε αναλυτικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage.

Η τοποθεσία και η πλοκή του Assassin’s Creed Mirage:

Το Assassin’s Creed Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Assassin’s Creed Mirage:

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι δίνει έμφαση στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το καστ του Assassin’s Creed Mirage:

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.

Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Πότε κυκλοφορεί το Assassin’s Creed Mirage;

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.

Οι συλλεκτικές εκδόσεις του Assassin’s Creed Mirage:

Όσοι θέλουν ακόμη περισσότερα μπορούν να προ-παραγγείλουν την Deluxe Edition που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, ένα ψηφιακό artbook, μια ψηφιακή έκδοση του soundtrack και ένα ψηφιακό deluxe πακέτο, με μια στολή εμπνευσμένη από το Prince of Persia, skins για τον αετό και το άλογο, όπλα και πολλά άλλα.

Πέρα από την Deluxe έκδοση, στην αγορά θα έρθει και η Collector's Case, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα είναι διαθέσιμα στην Deluxe Edition συν μια φιγούρα του Basim 32 εκατοστών, ένα αποκλειστικό Steelbook, ένα μίνι-artbook, το αντίγραφο της καρφίτσας του Basim, έναν χάρτη της Βαγδάτης, καθώς και άλλα καλούδια.

Το πρώτο trailer του Assassin’s Creed Mirage:

Τέλος το ‘τώρα’ στα Assassin's Creed – Τα μελλοντικά παιχνίδια θα έχουν μόνο παρελθόν

Από την κυκλοφορία του πρώτου Assassin’s Creed πριν από 15 χρόνια, η Ubisoft παραμένει αναποφάσιστη σχετικά με το ρόλο του “τώρα” στο franchise. Ειδικότερα από το τρίτο βασικό κεφάλαιο και μετά, το οποίο ολοκλήρωσε την ιστορία του Desmond Miles, η σύγχρονη ιστορία που διαδραματιζόταν παράλληλα άλλοτε είχε μεγαλύτερη παρουσία και άλλοτε μικρότερη.

Όπως φαίνεται τώρα, η Ubisoft τελικά πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη τη σύγχρονη ιστορία των Assassin’s Creed, κάτι που σημαίνει πως τα μελλοντικά παιχνίδια θα έχουν μόνο γεγονότα στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Game Rant, ο creative director του Assassin's Creed Mirage, Stephane Boudon ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα έχει κανένα gameplay στο ‘τώρα’.

Όχι, αποφασίσαμε να μην βάλουμε στο Assassin's Creed Mirage αποστολές που θα διαδραματίζονται στο παρόν ή στο μέλλον, επειδή θέλαμε να επικεντρωθούμε στην ιστορία του Basim όταν βρισκόταν στη Βαγδάτη τον 9ο αιώνα. Προφανώς βρίσκεστε ακόμα στο Animus. Είναι ο πυρήνας του Assassin's Creed franchise, οπότε ναι, θα ξεκινήσετε με το Animus και υπάρχει επίσης και ένα τέλος, αλλά δε θα έχουμε κανένα gameplay στο παρόν κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού.

Σχετικά με αυτό μίλησε και ο project lead του Assassin’s Creed Codename Infinity hub, Marc-Alexis Côté, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN. Το σχετικό απόσπασμα ακολουθεί παρακάτω.

Οι άνθρωποι που αγαπούν απλά να βυθίζονται στο παρελθόν, θα μπορούν να το απολαύσουν κατευθείαν και δε θα τους διακόπτει τίποτα, ούτε θα χρειαστεί να μάθουν ποιος είναι ο Desmond και η Layla. Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι τα κύρια παιχνίδια θα διαδραματίζονται πλέον αποκλειστικά στο παρελθόν.

Αν λοιπόν το Infinity διαθέτει ιστορία, αλλά δεν είναι παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι δε θα ελέγχουμε πλέον έναν σύγχρονο πρωταγωνιστή; Ρωτάω αν το meta storyline θα περιορίζεται σε πράγματα όπως ηχητικά μηνύματα και e-mails.

Ο τρόπος με τον οποίο θα αφηγηθούμε την ιστορία θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Είναι κάτι που κάνουμε μακροπρόθεσμα, όχι βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, αυτό που θέλουμε να κρατήσουν οι άνθρωποι είναι ότι το Infinity θα είναι το δικό σας Animus. Είναι κάτι σαν έναν ένας εξερευνητής του DNA σας στην επιφάνεια εργασίας σας. Εσείς είστε ο κύριος χαρακτήρας της ιστορίας.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συγχρόνως, τα άλλα δύο ολοκαίνουργια flagship Assassin's Creed παιχνίδια που βρίσκονται στον ορίζοντα, είναι το Assassin's Creed Codename RED και το Assassin's Creed Codename HEXE.

Πηγή: unboxholics.com