Nintendo Switch Online: Νέο σύστημα Rewards and Missions

Η  συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online περιλαμβάνει δυνατότητες διαμόρφωσης προφίλ, αλλά και σύστημα ανταμοιβής με την ολοκλήρωση αποστολών. 

Nintendo Switch Online: Νέο σύστημα Rewards and Missions

Νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online, με τους χρήστες να έχουν περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης των προφίλ τους, αλλά και ένα σύστημα ανταμοιβής με την ολοκλήρωση συγκεκριμένων αποστολών.

Αναλυτικά, οι gamers μπορούν να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες αποστολές της Nintendo για να μαζέψουν Platinum Points. Αυτά με στη σειρά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ψηφιακών wallpapers, εικονιδίων (π.χ. από Animal Crossing: New Horizons και Super Mario Odyssey), όπως και διαφόρων αντικειμένων από το My Nintendo Store.

Ειδικά, όσον αφορά στα εικονίδια, αξίζει να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβάνονται χαρακτήρες, πλαίσια και διαφορετικά φόντα που μπορούν να συνδυαστούν για την δημιουργία ενός το μοναδικού εικονιδίου προφίλ.

Μάλιστα, κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος σε διαφορετικό θέμα, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθενται νέα εικονίδια.

Αναφορικά με τις αποστολές, αυτές θα είναι απλές. Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα οι χρήστες καλούνται απλά να παίξουν κάποιο παιχνίδι που διαθέτει online στοιχεία ή να παίξουν ένα παιχνίδι του NES μέσα από την υπηρεσία Nintendo Switch Online. Κάνοντας αυτό, ανταμείβονται αυτόματα με 30 Platinum Points.