God of War Ragnarok: Το εντυπωσιακό πρώτο gameplay trailer (vid)

Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer του πολυαναμενόμενου God of War: Ragnarok.

God of War Ragnarok: Το εντυπωσιακό πρώτο gameplay trailer (vid)

Η Sony σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/9) παρουσίασε πολλά επερχόμενα games για το PlayStation 5. Ένα εξ αυτών είναι φυσικά και το God of War: Ragnarok.

Στο πρώτο gameplay trailer που κυκλοφόρησε επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι πρωταγωνιστές θα είναι ξανά ο Kratos και ο Atreus. Ο θρυλικός πολεμιστής και ο γιος του, ο οποίος στο τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Loki, αυτή τη φορά έρχονται αντιμέτωποι με την απειλή του Ragnarok, την καταστροφή του κόσμου δηλαδή, την οποία θα κληθούν να σταματήσουν. Αποστολή τους είναι να εντοπίσουν τον θεό του πολέμου, Tyr, ενώ αντίπαλοί τους είναι o Thor αλλά και η Freya.

Όσον αφορά στο gameplay, τουλάχιστον σε πρώτη ματιά, δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο διεξαγωγής μαχών σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της Santa Monica Studio. Ο Kratos και ο Atreus θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έλκηθρα και βάρκες ως οχήματα, θα έχουν διαθέσιμο προς εξερεύνηση τον κόσμο των 9 βασιλείων, ενώ θα υπάρχουν τα κλασικά runes και οι διάφορες ικανότητες.

Δείτε το trailer:

Για το God of War: Ragnarok δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία, αλλά αναμένεται μέσα στο 2022 σε PS4 και PS5.