The Dark Pictures Anthology: Έρχεται το "The Devil in Me", το τέταρτο μέρος της σειράς (pic)

Η κατοχύρωση του τίτλου και του λογότυπου του The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me από την Supermassive Games αποκάλυψε πρόωρα την δημιουργία του τέταρτου παιχνιδιού στην ανθολογία horror.

The Dark Pictures Anthology: Έρχεται το "The Devil in Me", το τέταρτο μέρος της σειράς (pic)

Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες από τώρα, ωστόσο ήδη έγινε γνωστό και το τέταρτο κεφάλαιο της ανθολογίας horror παιχνιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν πρόωρα αποκαλυπτήρια για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, λόγω της κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος από την Supermassive Games. Η κατοχύρωση ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιουνίου και ανακαλύφθηκε από έναν παρατηρητικό χρήστη του Twitter (@RobotBrush).

Στην κατοχύρωση του τίτλου, μάλιστα, περιλαμβάνεται και το λογότυπο του τέταρτου κεφαλαίου. Σε αυτό φαίνεται η χαρακτηριστική πυξίδα και το κρανίο που κοσμεί όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς, ενώ σχηματίζεται και ενός είδους περιδέραιο.

Δείτε το λογότυπο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Dark Pictures Anthology: Little Hope ήταν το δεύτερο και μέχρι στιγμής τελευταίο παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, ενώ το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου του 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.