Aliens Fireteam Elite: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Aliens: Fireteam Elite θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου, ενώ έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του παιχνιδιού. 

Aliens Fireteam Elite: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η εταιρεία ανάπτυξης Cold Iron Studios αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Aliens: Fireteam Elite, όπως και τις εκδόσεις στις οποίες το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο.

Το Aliens: Fireteam Elite θα κυκλοφορήσει στην κανονική του έκδοση, η οποία κοστολογείται στα 39.99 ευρώ, ενώ η Deluxe θα κοστίζει 69.99 και θα περιλαμβάνει το Endeavor Pass και το Endeavor Veteran Pack. Στο Endeavor Pass θα περιέχονται τέσσερα πακέτα DLC με cosmetic items τα οποία θα γίνονται διαθέσιμα με updates. Αντίθετα, στο Endeavor Veteran DLC θα περιέχονται 20 cosmetic items άμεσα διαθέσιμα από την κυκλοφορία.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι ο επερχόμενος τίτλος της Cold Iron Studios θα υποστηρίζει cross-gen play αλλά όχι cross-platform play. Δηλαδή παίκτες με PlayStation 4 θα μπορούν να παίξουν με παίκτες με PlayStation 5, αλλά όχι με παίκτες των κονσολών Xbox. Το ίδιο θα ισχύει αντίστοιχα για χρήστες των Xbox Series X και το Xbox One.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cord Iron Studios, Craig Zinkievich, δήλωσε σχετικά: «Για την ώρα δεν υπάρχει σχέδιο για cross-play. Κάθε αποστολή θα περιέχει πολλαπλά μονοπάτια, τυχαίους στόχους και τυχαίες συναντήσεις με τους εχθρούς, για παραμένουν φρέσκες. Υπάρχει μία τεχνολογία η οποία αλλάζει τον πληθυσμό σε κάθε αποστολή, όσο προχωράνε οι παίκτες».

Όσον για τις διαθέσιμες επιλογές customization, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα υπάρχουν πέντε διαφορετικά class kits και 30 διαφορετικά όπλα. Επιπλέον υπάρχει το σύστημα Challenge Card, όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν την αρχή κάποια αποστολής και να αλλάξουν την πορεία της». Τέλος, ο Zinkievich ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει τιμωρία για όποιον αποχωρεί πρόωρα καθώς την θέση του θα παίρνει ένας Α.Ι. χαρακτήρας.

Να σημειώσουμε ότι στον αρχικό τίτλο Aliens: Fireteam προστέθηκε και η λέξη Elite. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου για PC, PS5, XboxSeries X, PS4 και Xbox One.