Creative T60: Νέες δυνατότητες στον ήχο για PC

Το Creative T60 είναι compact συστήματος ηχείων Hi-Fi 2.0 για PC με πολλές δυνατότητες και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. 

Creative T60: Νέες δυνατότητες στον ήχο για PC

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Creative T60, ενός compact συστήματος ηχείων Hi-Fi 2.0. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη προσθήκη στην καθιερωμένη σειρά T.

Διαθέτει μινιμαλιστικό και κομψό σχεδιασμό, όπως και τεχνολογία Clear Dialog και Surround που υποστηρίζεται από το Sound Blaster για να προσφέρει καθαρότερο ήχο.

Η ευελιξία του χάρη στο SmartComms Kit ξεπερνάει τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού σύστημα ήχου, καθώς αυτό βελτιώνει τις διαδικτυακές επικοινωνίες για τους χρήστες Windows 10 μέσω της αυτόματης σίγασης και της αμφίδρομης λειτουργίας ακύρωσης θορύβου.

Με δύο ισχυρούς οδηγούς πλήρους εμβέλειας 2.75 και ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή, το νέο Creative T60 προσφέρει ισχυρό ήχο με ακουστική ισχύ 30W RMS και μέγιστη ισχύ ως και 60W.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς T είναι και η τεχνολογία BasXPort, η οποία προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στα μπάσα, ώστε η αναπαραγωγή πλούσιων και βαθιών τόνων χωρίς την ανάγκη για χρήση subwoofer.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, το Creative T60 διαθέτει μια γκάμα επιλογών, όπως USB-C audio streaming, Bluetooth 5.0, θύρα ακουστικών, θύρα μικροφώνου και AUX-in.