TikTok Notes: Έρχεται ο ανταγωνιστής του Instagram

Το TikTok πάει να «χτυπήσει» το Instagram 

TikTok Notes: Έρχεται ο ανταγωνιστής του Instagram

Το TikTok ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Instagram. Σε μια ειδοποίηση που αποστέλλεται στους χρήστες, το TikTok αναφέρει ότι λανσάρει "μια νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών" με την ονομασία TikTok Notes, όπως αναφέρει το TechCrunch.

Η ειδοποίηση επισημαίνει ότι θα μοιράζεται "υπάρχουσες και μελλοντικές δημόσιες αναρτήσεις φωτογραφιών του TikTok" στο TikTok Notes, ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξαιρεθούν. Μια νέα διεύθυνση URL photo.tiktok.com που εντοπίστηκε από το TechCrunch εμφανίστηκε επίσης για λίγο στο διαδίκτυο με την προτροπή να ανοίξετε μια δημοσίευση στην εφαρμογή TikTok Notes. Κρίνοντας από την εικόνα που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, φαίνεται ότι θα μπορείτε να γράψετε και μια λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία σας.

Σε δήλωση στο TechCrunch, το TikTok υποστηρίζει ότι "διερευνά τρόπους για να δώσει στην κοινότητά μας τη δυνατότητα να δημιουργεί και να μοιράζεται τη δημιουργικότητά της με φωτογραφίες και κείμενο σε έναν ειδικό χώρο για αυτές τις μορφές", αλλά δεν αναφέρει πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει την εφαρμογή.

Για πρώτη φορά ακούσαμε για την πιθανότητα μιας εφαρμογής διαμοιρασμού φωτογραφιών του TikTok τον περασμένο μήνα, όταν το TheSpAndroid ξέθαψε κώδικα μέσα στην εφαρμογή που έδειχνε ότι εργαζόταν πάνω σε μια εφαρμογή με την ονομασία TikTok Photos.

Αλλά τώρα, φαίνεται ότι η εφαρμογή αυτή πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επίσημη κυκλοφορία της - και θα μπορούσε να είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής του Instagram. Το TikTok Notes πιθανότατα θα έρθει προσυμπληρωμένο με όλες τις φωτογραφίες που έχουν ήδη μοιραστεί οι χρήστες του TikTok, γεγονός που θα το γλιτώσει από το να χρειαστεί να προσελκύσει μια αρχική βάση χρηστών.

Πηγή: techgear.gr