WhatsApp: Δοκιμάζει την δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων (pic)

Το WhatsApp δοκιμάζει την δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων αφότου αποσταλούν στο iOS

WhatsApp: Δοκιμάζει την δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων (pic)

Με την έλευση του iOS 16, η Apple εισήγαγε την δυνατότητα να επεξεργάζεσαι μηνύματα αφότου τα έχεις στείλει μέσω του iMessage, αλλά αυτό θα πρέπει να συμβεί μέσα στα πρώτα 15 λεπτά μετά την αποστολή σε περίπτωση που θέλεις να διορθώσεις π.χ. κάποιο ορθογραφικό λάθος.

Παρόμοια λειτουργία δοκιμάζεται και στην τελευταία beta έκδοση του WhatsApp, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη σε θέματα της υπηρεσίας ιστοσελίδα WABetaInfo. Όπως μπορείτε να δείτε και στο screenshot, υπάρχει ένδειξη edit στην λίστα με τις ενέργειες που μπορείς να πραγματοποιήσεις αφότου στείλεις ένα μήνυμα και ισχύει το ίδιο 15λεπτο χρονικό περιθώριο αν αλλάξεις γνώμη.

Σε αυτήν την πρώτη δοκιμή, η επεξεργασία αφορά μόνο τα γραπτά μηνύματα, αλλά το λογικό είναι να επεκταθεί σε περιγραφές εικόνων, videos και εγγράφων πριν λανσαριστεί επίσημα για όλους τους χρήστες του WhatsApp.

Στην παρούσα φάση η δοκιμή καλύπτει μόνο την beta έκδοση του WhatsApp για συσκευές iOS και είναι άγνωστο πότε θα λανσαριστεί επίσημα. Υποθέτουμε πως θα ακολουθήσουν σύντομα και οι δοκιμές για συσκευές Android, όπως και για την web έκδοση της υπηρεσίας.

Πηγή: techgear.gr