Κάθε λιμάνι και καημός: Ο Κατσαρός απέρριψε τον Βοσκόπουλο γιατί τραγουδούσε με... κλειστή μύτη

Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής βρέθηκαν καλεσμένοι σε πρόσφατη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πασίγνωστος συνθέτης και μαέστρος αναφέρθηκε και στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Κάθε λιμάνι και καημός: Ο Κατσαρός απέρριψε τον Βοσκόπουλο γιατί τραγουδούσε με... κλειστή μύτη

Μάλιστα ο Γιώργος Κατσαρός αποκάλυψε πως όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος του είχε ζητήσει να παίξει το “Κάθε λιμάνι και καημός” και να κάνει δεύτερη φωνή στη Κλειώ Δενάρδου, εκείνος του αρνήθηκε λέγοντάς του πως δεν του αρέσει η φωνή του.

Ο Γιώργος Κατσαρός είπε: «Ο Βοσκόπουλος ήταν ηθοποιός και ήταν στο καμαρίνι με ένα μπουζούκι στο χέρι, συνέχεια γιατί μελετούσε. Ακούει λοιπόν ο Βοσκόπουλος ότι θα βάλω το “Κάθε λιμάνι και καημός” να το τραγουδήσει η Δενάρδου και μου ζήτησε να παίξει με το μπουζούκι την εισαγωγή και να της κάνει δεύτερη φωνή. Του λέω “όχι, δεν μου αρέσει η φωνή σου”».

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε δεν μου άρεσε σαν τραγουδιστής, γιατί δεν τον είχαν ηχογραφήσει καλά και τραγουδούσε σαν να του είχαν κλείσει την μύτη. Ήταν έξυπνος και πολύ μεγάλο ταλέντο, από τους πολύ σπουδαίους. Εγώ δύο τραγουδιστές απόλαυσα στη νυχτερινή Αθήνα, τον Κώστα Χατζή και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Μιλάω σαν ερμηνεία» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσαρός.