Πληρώνουν τα γκολ στη Βιτόρια!

Ματιές στη La Liga και μία πρόταση από το κουπόνι της Τετάρτης (24/6)

Πληρώνουν τα γκολ στη Βιτόρια!

Μακριά από τα σημεία. Η αναμέτρηση της Αλαβές με την Οσασούνα κρύβει πολλές…παγίδες ενώ καμία από τις δύο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Θα πάμε με τα γκολ. Τον διασυρμό με 6-0 εκτός έδρας από την Θέλτα γνώρισε η Αλαβές την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα ματς βέβαια που αγωνίστηκε από το 27’ και με το σκορ στο 2-0 με 10 παίχτες. Σχεδόν τίποτα επιθετικά από την ίδια, που δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέχρι το 41’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά.

Παρά την ήττα διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ πιο αξιόπιστη εντός, με 2 βασικές απουσίες σήμερα. Δύο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε στο γήπεδο την προηγούμενη αγωνιστική η Οσασούνα στην έδρα της Βαλένθια όπου τελικά ηττήθηκε με 2-0. Πολλά λάθη στο πρώτο μέρος που έφεραν και τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα από την Παμπλόνα αντέδρασε, είχε φάσεις και δοκάρι και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ. Στο τέλος βέβαια «φλέρταρε» και με 3ο τέρμα. Στους 35 βαθμούς, δύσκολα να κινδυνέψει. Γνωστές και μόνιμες οι απουσίες της. Αμφότερες έχουν κάνει τεράστια βήματα παραμονής.

Δεν «καίγονται» και ίσως δούμε ένα πιο ανοιχτό ματς. Κακές άμυνες, με την γηπεδούχο να αριθμεί οχτώ 2-3 στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Ομάδες ισόβαθμες και ισοδύναμες. Σε εξαιρετική απόδοση το 2-3 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση
Αλαβές – Οσασούνα 2-3 γκολ (1.95)