Πληρώνει το...αμφίσκορο!

Μία πρόταση από το κουπόνι της Τρίτης (23/6). 

Πληρώνει το...αμφίσκορο!

Αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί απόψε για τη La Liga, ανάμεσα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και τη Χετάφε. Το βράδυ του Σαββάτου η Βαγιαδολίδ δοκιμάστηκε στη Μαδρίτη κόντρα στη Ατλέτικο για να ηττηθεί με 1-0 με τέρμα στο 81’. Λίγα πράγματα στον αγώνα, με ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, ωστόσο οι περισσότερες για τους γηπεδούχους. Παρά την ήττα οι «βιολέτες» παρέμειναν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα μπουν σε περιπέτειες. Σκοράρουν ωστόσο με δυσκολία.

Μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία της εντός στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί το εκτός με τη Σεβίλλη. Νέα «γκέλα» για τη Χετάφε που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Εϊμπάρ και απομακρύνθηκε περισσότερο από την 4άδα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και προηγήθηκαν στο 30’, για να δεχτούν την ισοφάριση στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Καλύτερος ο ρυθμός στην επανάληψη, με λιγότερες ωστόσο φάσεις, πιο κοντά στο γκολ οι φιλοξενούμενοι. Ακολουθεί το εντός έδρας με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ.

Μία μόλις ήττα στα 8 τελευταία ματς με τη Βαγιαδολίδ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα αποφύγουμε τα σημεία από τη στιγμή που καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Θα πάμε με τα γκολ και η απόδοση του G/G πληρώνει καλά. Με το αμφίσκορο λοιπόν!
Πρόταση
Βαγιαδολίδ – Χετάφε G/G (2.25)