Κερδίζει η Βαλένθια!

Μία πρόταση από το κουπόνι της Κυριακής (21/6).

Κερδίζει η Βαλένθια!

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια αντιμετωπίζει την Οσασούνα και αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ένα αρνητικό σερί. Μία μόλις νίκη για τη Βαλένθια σε 7 αγώνες και δύο τρίποντα σε οκτώ ματς για τους φιλοξενούμενους. Η Βαλένθια δοκιμάστηκε την Πέμπτη (18/6) στην Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ για να ηττηθεί με 3-0. Είχε καλές στιγμές και ακυρωθέν γκολ στο Α’ μέρος, τίποτα σχεδόν στην επανάληψη. Στο 61′ το 1-0, στο 74′ το 2-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 86′.

Εκτός 7άδας πλέον, θέλει νίκες για να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αήττητη με 11 νίκες σε δώδεκα εντός με αντίπαλο την Οσασούνα. Ακολουθεί το εκτός με την Εϊμπάρ. Με 2-3 βασικούς εκτός σήμερα η αποστολή. Η ομάδα της Παμπλόνα ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά τον διασυρμό, διατηρήθηκε στο συν 10 από την επικίνδυνη ζώνη και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην κατηγορία.

Άνετη βαθμολογικά η Οσασούνα αλλά προέρχεται από διασυρμό και τουλάχιστον θα προσπαθήσει να δείξει αγωνιστικά κάτι καλύτερο. Προβληματίζει γενικά η Βαλένθια αλλά αν θέλει να παίξει στην Ευρώπη πρέπει να κερδίσει απόψε. Μεγάλο «όπλο» η παράδοση. Με ψυχραιμία, ποντάρουμε αριστερά του δελτίου.
Πρόταση
Βαλένθια – Οσασούνα 1 (1.90)