Με...φόντο την παραμονή Εσπανιόλ!

Με ξεκάθαρο κίνητρο η Εσπανιόλ, θέλει το τρίποντο για να παραμείνει .«ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής. Η πρόταση από το κουπόνι του Σαββάτου (20/6)

Με...φόντο την παραμονή Εσπανιόλ!

Τη Λεβάντε φιλοξενεί η Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga. Η Εσπανιόλ απέσπασε δύσκολα την ισοπαλία (0-0) από τη Χετάφε, αγωνιζόμενη μάλιστα από το 16′ με παίχτη λιγότερο. Όλη η ομάδα αμύνθηκε υποδειγματικά, επιθετικά είχε δύο καλές στιγμές, για να δεχτεί τεράστια πίεση και ορισμένες καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Έστω και οριακά ξέφυγε από την τελευταία θέση, έχει ελπίδες και δείχνει ικανή να πετύχει το στόχο της παραμονής. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν τη Σεβίλλη με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στην 12η θέση η ομάδα από την Βαλένθια, σχεδόν σωμένη. Κάκιστη η παράδοση της στην έδρα της Εσπανιόλ, μόλις 2 διπλά σε 15 ματς.

Θα λείψει ο μέσος Ροτσίνα λόγω τιμωρίας. Άνετη βαθμολογικά η Λεβάντε, με ξεκάθαρο κίνητρο την παραμονή της η Εσπανιόλ. Για τους Καταλανούς ακολουθεί δύσκολο ματς στην Ανδαλουσία με τη Μπέτις και το τρίποντο απόψε είναι αναγκαίο. Θα πάμε με τον άσο.
Πρόταση
Εσπανιόλ – Λεβάντε 1 (1.92)