Καίγεται το Αμβούργο !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, το Αμβούργο υποδέχεται την Χολστάιν Κίελ.

Καίγεται το Αμβούργο !

Το Αμβούργο είναι μια παραδοσιακή τεράστια δύναμη του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Με πρωταθλήματα, κύπελλα, κύπελλο πρωταθλητριών στην τροπαιοθήκη του, μοιάζει αδιανόητο να ταλανίζεται για μια ακόμα σεζόν στην Τσβάιτε Λίγκα. Η άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, αλλά για την ώρα περιορίζεται στην τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Κυνηγά την Στουτγκάρδη που είναι μόνο δύο πόντους μπροστά, δεν προλαβαίνει την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Σε κάθε περίπτωση και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα. Μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς από τη στιγμή που επανεκκίνησε το πρωτάθλημα. Η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, αντισταθμίζεται από την κάκιστη άμυνα.

Η Χολστάιν που εδρεύει στο Κίελο είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Σε αυτήν την κατεύθυνση έχει επί της ουσίας πετύχει τον στόχο. Ίσως χρειαστεί μία ακόμα νίκη σε πέντε ματς, αλλά είναι προφανές πως θα πρέπει να την ψάξει κάπου άλλού. Κλασική ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται τέρματα. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Το Αμβούργο καίγεται για νίκη και έχει την ποιότητα να την πάρει !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Αμβούργο-Χολστάιν Κίελ 1 (1.70) ή 1 ημίχρονο/1τελικό (2.45)