Γκολ στο Μπρνο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Τσεχίας και στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, η Μπρνο υποδέχεται την Ντούκλα Πράγας.

Γκολ στο Μπρνο!

Δύο ιστορικές ομάδες, με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία, που παλεύουν για να επανέλθουν στα «μεγάλα σαλόνια». Η Μπρνο επέστρεψε στη δράση το ίδιο δυναμικά με την προ διακοπής του πρωταθλήματος φόρμα της. Κέρδισε την ποιοτική Λάντεμ εκτός έδρας, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Απέχει μάλιστα τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο Ζιχλάβα και την απευθείας άνοδο και με δεδομένο πως απομένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές έχει τον χρόνο για να επιχειρήσει την υπέρβαση.

Από την άλλη πλευρά η Ντούκλα Πράγας παλεύει με τη σειρά της να αφήσει πίσω τα πέτρινα χρόνια. Στην επάνοδο στην αγωνιστική δράση κέρδισε την ποιοτική Ζιχλάβα και πλέον βρίσκεται σε απόσταση ενός πόντου από την τριάδα και τα πλέι οφ για την άνοδο. Ομάδα που βάζει με μεγάλη άνεση γκολ, αλλά παρουσιάζεται ευάλωτη στα μετόπισθεν. Πολύ χαμηλά ο άσος για το επίπεδο αυτού του ζευγαριού. Θα επιλέξουμε το πιθανό ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε υψηλή απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Μπρνο - Ντούκλα Πράγας Γκολ-γκολ και over 2,5 γκολ (2,10)