Γκολ στο Ζοντίνο !

Για το πρωτάθλημα των δεύτερων ομάδων στην Λευκορωσία και στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, η Ζοντίνο Β’ υποδέχεται την Γκοροντέγια Β’.

Γκολ στο Ζοντίνο !

Η Ζοντίνο είναι μια ομάδα που προσέχει τις υποδομές της και συνήθως διακρίνεται στις αντίστοιχες κατηγορίες. Έτσι και οι ρεζέρβες της τα πηγαίνουν μια χαρά στο πρωτάθλημά τους, όπου με τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς έχουν πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Ρεαλιστικός στόχος είναι η τριάδα στη φετινή περίοδο και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης. Ιδιαιτέρως θετική η εικόνα τους στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο.

Η Γκοροντέγια Β’ είναι η ουραγός της κατάταξης, μετρά μόνο έναν βαθμό σε οκτώ παιχνίδια και αποτελεί τον αντίπαλο που κάθε ομάδα θέλει να βρίσκεις στο δρόμο της. Γεγονός είναι πάντως πως το τελευταίο0 διάστημα έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική συμπεριφορά της. Δεν είναι πλέον ο σάκος του μποξ, στα δύο πιο πρόσφατα ματς σκόρερ και έχασε στα σημεία. Περιμένουμε για λογαριασμό της συνέχεια σε αυτές τις καλές εμφανίσεις και έστω ένα γκολ που ουσιαστικά θα μας χαρίσει το καλοπληρωμένο αμφίσκορο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
17.00: Ζοντίνο Β’-Γκοροντέγια Β’ Γκολ-γκολ (2.25)