Προσφορά* για τα μέλη στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Το Final Four της Euroleague είναι γεγονός και το Βελιγράδι φιλοξενεί την μεγάλη μπασκετική γιορτή για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης, με τις Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης να μάχονται για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Προσφορά* για τα μέλη στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Στον πρώτο ημιτελικό η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε επιδιώκει να υπερασπιστεί τον τίτλο της αντιμετωπίζοντας την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Ζαλγκίρις (19:00). Ο δάσκαλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς των 9 Ευρωπαϊκών τίτλων συναντά τον μαθητή Σαρούνας Γιασκεβίτσιους για μια θέση στον τελικό της Κυριακής.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή μονομαχία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) σε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει δείξει όλη την σεζόν ότι φιλοδοξεί να επανέλθει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έπειτα από 2 χρόνια, καθώς φέτος διέθετε την κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης με Ντε Κολό και Ροντρίγκεζ να συμπεριλαμβάνονται στις δυο κορυφαίες πεντάδες της διοργάνωσης. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο φιλοδοξεί να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 3 χρόνια και να κατακτήσει το 10ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Ο 19χρονος Λούκα Ντόνσιτς βοήθησε σημαντικά την Ρεάλ στον δρόμο για το Final Four, όντας έτσι στην κουρυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, ενώ η επιστροφή του Γιουλ έχει δώσει σημαντική αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης στη Novibet με προσφορά* για τα μέλη, πλούσια ειδικά στοιχήματα, cash out* και συναρπαστικές αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας