Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Το... σηκώνει η Ταϊβάν Μπερ!

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ταϊβάν και στον πέμπτο και καταληκτικό αγώνα για την ανάδειξη του πρωταθλητή, η Ταϊβάν Μπερ υποδέχεται την Γιουλόν Ντάινος.

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Το... σηκώνει η Ταϊβάν Μπερ!

Η Ταϊβάν Μπερ κατετάγη πρώτη στην κανονική περίοδο, θεωρητικά διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Λίγκα, αλλά βρέθηκε ένα ματς από το να μείνει με άδεια χέρια, καθώς ξεκίνησε την σειρά με δύο ήττες. Έδειξε ωστόσο αυτοκυριαρχία, στο τρίτο ματς κέρδισε στο γήπεδό της με 20 πόντους και στο τέταρτο και πλέον καθοριστικό ματς νίκησε εκτός έδρας 90-82 και ισοφάρισε σε 2-2. Πλέον, η τελική μάχη θα δοθεί στο γήπεδό της και φυσικά εκεί οι «Αρκούδες» θα επιχειρήσουν το καθοριστικό δάγκωμα ! Έχουν πια την ψυχολογία με το μέρος τους, την ποιότητα και την έδρα για να γράψουν το 3-2 και να στεφθούν πρωταθλητές.

Από την άλλη πλευρά η Γιουλόν άγγιξε το ταβάνι της αλλά δε μπόρεσε να το σπάσει. Επέλεξε να «αφήσει» το τρίτο ματς της σειράς ξεκουράζοντας τους δύο Αμερικανούς και πήγε να πάρει την κούπα στο σπίτι της στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά εκεί αποδείχθηκε πως ο αντίπαλος είναι ανώτερος ποιοτικά. Θεωρούμε απίθανο να καταφέρουν οι «Δεινόσαυροι» να αναγεννηθούν ώρα που τους πήρε από κάτω η μπάλα. Θα κερδίσουν και εύκολα οι Ταϊβάν Μπερ. Άσος από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
12.00: Ταϊβάν Μπερ-Γιουλόν Ντάινος 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.10)