Η επανεκκίνηση της Ντιναμό !

Για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, η Ντιναμό Μινσκ υποδέχεται την Νεμάν Γκρόντνο.

Η επανεκκίνηση της Ντιναμό !

Η Ντιναμό Μινσκ αποτελεί την μεγάλη απογοήτευση στο ξεκίνημα της περιόδου. Τρεις ήττες σε τέσσερα ματς ο απολογισμός για την ομάδα που θεωρητικά θα διεκδικήσει τον τίτλο από την Μπάτε Μπορίσοφ. Και όμως δεν είναι τόσο κακή η εικόνα της όσο δείχνουν τα αποτελέσματα. Κόντρα στην Γκοροντέγια δημιούργησε πλήθος ευκαιριών έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι, ένα ρεαλιστικό σκορ θα μπορούσε να είναι 0-3 και όμως ηττήθηκε με 1-0.

Η Νεμάν Γκρόντνο είναι μια σφριγηλή ομάδα που προσέχει πρώτα να μην δεχθεί γκολ και στη συνέχεια να βάλει. Καταφέρνει έτσι και πορεύεται με μία μόνο ήττα στο ξεκίνημα, αλλά δίχως τίποτα το ιδιαίτερο στο ενεργητικό της. Και κόντρα στην περιορισμένης δυναμικής Μπελσίνα παραχώρησε ισοπαλία. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένεται να την ρίξει από νωρίς στα σχοινιά και να την σφυροκοπήσει η Ντιναμό Μινσκ. Θεωρούμε δεδομένο τον άσο και για ακόμα καλύτερη απόδοση αξίζει και ο άσος από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Ντιναμό Μινσκ-Νεμάν Γκρόντνο 1 (1.65) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.75)