Γκολ στο Μοζίρ !

Για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, η τέταρτη αγωνιστική ολοκληρώνεται με την συνάντηση στο Μοζίρ, όπου η τοπική Σλάβια υποδέχεται την Ρουχ Μπρεστ.

Γκολ στο Μοζίρ !

Η Σλάβια Μοζίρ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, με παρελθόν και τίτλους στο ενεργητικό της που φέτος θέλει να επιχειρήσει την επανεκκίνηση προς τα ψηλά στρώματα της κατάταξης. Μια χαρά ξεκίνησε την περίοδο με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μία ακόμα στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ. Ομάδα με μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα, αλλά δυσκολεύεται αν κρατήσει καθαρή εστία.

Από την άλλη πλευρά η Ρουχ Μπρεστ είναι μια ομάδα που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Αμυντικογενής τακτική, σκοράρει με το σταγονόμετρο αλλά καταφέρνει να αμύνεται σωστά. Έχασε δύσκολα από ποιοτικούς αντιπάλους όπως η Μπάτε Μπορίσοφ και η Ενερτζέτικ Μινσκ. Το θέμα είναι πως χρειάζεται και θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην Μοζίρ λογικά θα κυνηγήσει ένα γκολ και μπορεί να το πετύχει. Αυτό θα σημάνει σχεδόν αυτόματα την επιβεβαίωση του αμφίσκορου αφού και η Σλάβια μπορεί να σκοράρει !

ΠΡΟΤΑΣΗ
17.30: Σλάβια Μοζίρ-Ρουχ Μπρεστ Γκολ-γκολ (1.85)