Πληρώνει η Μπρεστ!

Για το κύπελλο Λευκορωσίας και στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς που θα δώσουν οι δύο ομάδες, η Μπρεστ υποδέχεται την Σολιγκόρσκ.

Πληρώνει η Μπρεστ!

Η Μπρεστ είναι μια από τις ισχυρές δυνάμεις της χώρας, στοχεύει σε θέση στην πρώτη τριάδα, το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που θέτουν οι κυανόλευκοι στη φετινή περίοδο. Από τη στιγμή δε που έφθασαν τόσο μακριά στο κύπελλο και με αντίπαλο θεωρητικά στα μέτρα τους δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ομάδα με πολύ καλή άμυνα και παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της.

Από την άλλη πλευρά η Σολιγκόρσκ ξεκίνησε με ανάποδα αποτελέσματα στη σεζόν. Έχασε στην έδρα της, κέρδισε εκτός, σε ματς πάντως όπου δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η Σαχτάρ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδας θα είναι ικανοποιημένη αν μπει στην οκτάδα στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο έκαναν την υπέρβαση μπαίνοντας στον ημιτελικό και με βατές κληρώσεις στους προηγούμενους γύρους. Τώρα ήρθε η ώρα να βρει σε τοίχο, η Μπρεστ θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Δυνατό σημείο ο άσος που πληρώνει εξαιρετικά !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Μπρεστ-Σολιγκόρσκ 1 (2.75)