Σχεδόν... no bet o Ολυμπιακός

Οι στοιχηματικές εταιρείες έδωσαν αποδόσεις επικείμενου πρωταθλητή στους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Σχεδόν... no bet o Ολυμπιακός

Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να σηκώσει νέα κούπα ο Ολυμπιακός το βράδυ. Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Πρόκειται για τον τρίτο τελικό. Οι δύο προηγούμενοι ως γνωστόν ανέδειξαν νικητές τους «ερυθρόλευκους». Ο στόχος τους απόψε είναι το 3-0 και η απονομή. Και οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ήδη έχουν φανερώσει ανωτερότητα και το τελευταίο και μεγαλύτερο βήμα τους για την κατάκτηση του τίτλου δεν το περιμένουν μόνο οι φίλοι του συλλόγου.

Το περιμένουν και οι εντός και εκτός συνόρων στοιχηματικές εταιρείες. Ας δούμε τι αποδόσεις έχουν ορίσει και πώς ερμηνεύονται. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται μόλις στο 1,14 και του ΠΑΟΚ στο 5,00. Κοινής αποδοχής τεράστιο φαβορί οι Πειραιώτες. Το άκρως αντίθετο συμβαίνει με τους αντιπάλους τους.

Η πίστη στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα νικήσουν φαίνεται ακόμα και από τις αποδόσεις που έχουν τεθεί για το σκορ. Το 3-0 σετ θεωρείται πρώτο φαβορί βάσει το 2,25. Το 3-1 πληρώνει επί 3,10 και το 3-2 σετ ανεβαίνει στο 6,00.

Οι πάροχοι του στοιχήματος δεν περιμένουν απλά νίκη του μεγάλου φαβορί, αλλά υπολογίζουν ότι θα είναι εύκολη. Αλλιώς δεν θα έδιναν το 3-0 σετ υπέρ του ΠΑΟΚ στο 19,00, το 3-1 στο 13,00 και την επικράτηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο τάι μπρέικ στο 10,00.

Αυτό είναι το στοιχηματικό προοίμιο του τρίτου τελικού και όλοι αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Και λίγο ποδόσφαιρο;

Ο ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα. Εξαιτίας αυτού του «ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα» οφείλουμε να στρέψουμε αλλού την προσοχή μας από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα παιχνίδια μπροστά μας.

Ξεκινάμε από το Over 2,5 (ή και over 3,5) στο ματς της Τσέλσι με τη Χάντερσφιλντ. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ισοβαθμίας στην τέταρτη θέση και στην περίπτωση αυτή οι «μπλε» υστερούν τόσο έναντι της Λίβερπουλ όσο και της Τότεναμ στη διαφορά τερμάτων. Οπότε θα πιέσουν πολύ ακόμα και όταν ανοίξουν το σκορ.

Στο μεταξύ, γεμάτη απουσίες είναι η Λέστερ. 10 ποδοσφαιριστές θα της λείπουν στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, η οποία έχει συσπειρωθεί εξαιτίας της αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ και η εικόνα της είναι καλύτερη εδώ και καιρό. Όπως δήλωσε ο Αλσατός προπονητής, «θέλω να κερδίσουμε τα δύο τελευταία μου παιχνίδια. Πάμε στο Λέστερ για να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Τσέλσι – Χάντερσφιλντ Over 2,5 ή 3,5
Λέστερ – Άρσεναλ 2 και Over 2,5