Κι όμως, το ΠΑΣ - Ολυμπιακός «μύριζε» τραγωδία

Μια άλλη προσέγγιση ενός ματς που από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά... έδειχνε όλο και λιγότερο «ερυθρόλευκη» επικράτηση.

Κι όμως, το ΠΑΣ - Ολυμπιακός «μύριζε» τραγωδία

Η Ίντερ έκανε επίδειξη ισχύος στην Ουντινέζε και το διπλό του 1,50 έγινε δικό μας. Η Φιορεντίνα κινδύνευσε στη Γένοβα, αλλά τελικά υπερίσχυσε και το 1,90 μας άρεσε ακόμα περισσότερο.

Ικανοποιητικά πλήρωσε και η Χετάφε. Παράλληλα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Μάουρο Ικάρντι χρίστηκαν (anytime) σκόρερ και λάβαμε και από αυτούς κέρδος. Δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων η Κροτόνε και η Γκινκάμπ. Αμφότερες γνώρισαν ήττα. Η πρώτη άρχισε ξανά να αγωνιά εντονότατα για την παραμονή της και η δεύτερη είπε «αντίο» στο ευρωπαϊκό της όνειρο.

Παραμένουμε στο χθες (6/5) για να δούμε πώς κύλησαν στοιχηματικά οι τελευταίες μέρες της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Τονίζουμε ότι η ανησυχία για μη νίκη των «ερυθρόλευκων» είχε ενταθεί και από το στοίχημα και παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις αρχές της εβδομάδας και ενώ είχε προηγηθεί το 4-0 επί του Παναιτωλικού, οι Πειραιώτες εμφανίζονταν με τιμές φαβορί ενόψει της τελευταίας τους παράστασης.

Το διπλό κινούταν γύρω στο 1,70 και παρουσίασε πτωτικές τάσεις. Σε αυτό συνέβαλαν τόσο τα μηνύματα που προέκυψαν από την προαναφερθείσα αναμέτρηση όσο και η κακή κατάσταση που βρισκόταν ο ΠΑΣ. Αυτή η κατάσταση διατηρήθηκε μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Κάπου εκεί όμως ανακοινώθηκε επίσημα η αποστολή του Ολυμπιακού. Αλλαγές επί αλλαγών. Και ξαφνικά οι αποδόσεις του διπλού άρχισαν να ανεβαίνουν και αντίστοιχα να πέφτουν αυτές που υποδείκνυαν νίκη του ΠΑΣ. Αυτό συνέβη σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου.

Έτσι, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης είχαν αλλάξει τα πάντα. Το 1,70 είχε φτάσει μέχρι το 2,16 στο εξωτερικό. Και οι Γιαννιώτες από εκεί που προσφέρονταν ακόμα και σε πεντάρια, βρέθηκαν στο 3,60 στις καλύτερες περιπτώσεις. Ο βασικός πάροχος του στοιχήματος στην Ελλάδα τον είχε κατεβάσει και στο 3,50.

Η ανησυχία που προέκυπτε από τις αυξομειώσεις των αποδόσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό έγινε ακόμα μεγαλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου. Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα επηρέασαν την εικόνα του Ολυμπιακού και ο ΠΑΣ σημείωσε την τέταρτη νίκη του στους Ζωσιμάδες, κλείνοντας τη σεζόν ικανοποιητικά και διώχνοντας τη γκρίνια των προηγούμενων αγωνιστικών.

Έτσι έχουν τα πράγματα στο στοίχημα. Έτσι λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Ακόμα και η πιο απλή πληροφορία μπορεί να δημιουργήσει ντόμινο στοιχηματικών εξελίξεων παγκοσμίως. Μια ανακοίνωση αποστολής άλλαξε ολόκληρη την αγορά πάνω στο συγκεκριμένο ματς και τα πονταρίσματα στήριξης του ονομαστού φαβορί έγιναν πονταρίσματα κόντρας. Και οι αλλαγές στις αποδόσεις επιβεβαιώθηκαν στο γήπεδο.