Γράφουν ιστορία οι «Λατσιάλι»

Μια πρόταση από το κουπόνι του Σαββάτου (11/1). 

Γράφουν ιστορία οι «Λατσιάλι»

Όλα τα «φώτα» πέφτουν στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο «Ολίμπικο». Εκεί που η φορμαρισμένη Λάτσιο υποδέχεται τη Νάπολι. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι «λατσιάλι» αριθμούν εννέα διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα ενώ οι νότιοι δεν έχουν βρει σταθερότητα και προέρχονται από την βαριά εντός έδρας ήττα από την Ίντερ (1-3).

Η Λάτσιο παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση. Νικάει ακόμα και όταν δεν είναι στην καλύτερη της μέρα. Σκοράρει με απίστευτη άνεση και δεν το βάζει κάτω ποτέ, έχοντας πάρει αρκετές νίκες στις καθυστερήσεις. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα ακόμα και θα γράψει ιστορία φτάνοντας τα 10 σερί.

Από την άλλη, οι «παρτενοπέι» δέχονται πολύ εύκολα γκολ και οι παίκτες της βγάζουν αδιαφορία από τότε που το… γυαλί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας «ράγισε». Η παράδοση δείχνει Νάπολι με έξι διαδοχικά «διπλά» αλλά πρέπει να είσαι…τρελός για να ποντάρεις σε ένα σύνολο χωρίς σοβαρότητα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κουλιμπαλί θα παραμείνει στα «πιτς» και είναι μια ευκαιρία για τον Ιμόμπιλε.

Ο Ιταλός δύσκολα θα βρει αντίσταση από παίκτες όπως ο Λουπέρτο ή ο Ντι Λορέντσο. Κερδίζει, «σπάει» την κατάρα και γράφει ιστορία η Λάτσιο.

Πρόταση
Λάτσιο - Νάπολι 19.00: 1 (2.00)