Όλα για όλα η Μαμελόντι!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, η Μαμελόντι που καίγεται για να προλάβει την πρώτη θέση δοκιμάζεται στην έδρα της Αμαζούλου

Όλα για όλα η Μαμελόντι!

Η Αμαζούλου έκλεισε με θετικό πρόσημο την χρονιά κερδίζοντας στο Μπλουμφοντέιν και παραμένει σταθερά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το θέμα για την ομάδα από το Ντέρμπαν είναι πως σκοράρει με δυσκολία και στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον στράικερ Ντουλί για να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Οι πράσινοι χαρακτηρίζονται από μαχητικό πνεύμα, δεν αφήνουν ούτε τα εκτός έδρας ματς δίχως να παλέψουν. Ο προπονητής Γιόζεφ Βούκουσιτς δεν υπολογίζει στον γκολκίπερ Εμπατά και στον αριστερό χαφ Ενγκομπένι.

Έπειτα από χρόνια κυριαρχίας, η Μαμελόντι φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρει να κρατηθεί στην κορυφή δεδομένης της ισχύος των Κάιζερ Τσιφς. Ακόμα και έτσι, η ομάδα από την Πρετόρια δεν το βάζει κάτω, έκλεισε την χρονιά με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και θεωρητικά διατηρεί ελπίδες να προλάβει την πρώτη θέση, ιδιαίτερα έπειτα από την σημερινή ήττα των Κάιζερ Τσιφς. Αν κερδίσει θα μαζέψει την διαφορά στους τέσσερις πόντους, πολύ πιθανό το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αμαζούλου-Μαμελόντι (20.15) 2 (1.65) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.50)