Γύρω από το Κολοσσαίο

Πολλαπλά «ταμεία» χθες τις στιγμές που η …μισή Μπάγερν έβγαζε στη φόρα όλες τις αδυναμίες της Ρεάλ Μαδρίτης

Γύρω από το Κολοσσαίο

Αυτόν τον ημιτελικό τον είχαμε διαβάσει πολύ καλά. Όλες οι προτάσεις μας είχαν αίσια κατάληξη. Το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ είχε διαμορφωθεί με τη συμπλήρωση 11 λεπτών. Το Over 2,5 χρειάστηκε 46’, αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε επιτευχθεί νωρίτερα, δηλαδή κατά τη λήξη του πρώτου μέρους όταν ο Τσακίρ και οι βοηθοί του έκλεισαν τα μάτια στο εμφανέστατο ακόμα και χωρίς replay εντός περιοχής χέρι του Μαρσέλο.

Το 1,90 των 4-6 γκολ έκλεισε στο 63’ με το πλασέ του Χάμες. Τότε διαμορφώθηκε το 2-2 και στη συνέχεια, όπως τονίζαμε χθες πριν συμβούν τα γεγονότα, οι Βαυαροί θα ήταν αυτοί που θα διεκδικούσαν τη νίκη μέχρι τέλους. Και μαζί με τις επιλογές για τα τέρματα, επιβεβαιώθηκε και το 3,95 της ισοπαλίας, καθώς και το 1,81 της διπλής ευκαιρίας (Χ2).

Η ελλιπέστατη Μπάγερν έβγαλε στη φόρα όλες τις αδυναμίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα μπακ της λύγισαν. Μπορεί ο Λούκας Βάσκεθ να πήγε αρκετά καλά απέναντι στον Ριμπερί, όμως βγήκαν πολλές γερμανικές φάσεις και από τη δική του πλευρά και ακόμα περισσότερες (στο πρώτο ημίχρονο) από αυτή του «χαντμπολίστα» Μαρσέλο. Όσο για τον Κίμιχ, έβαλε και γκολ με τη συμπλήρωση τριών λεπτών.

Επιστρέφοντας στα κατ’ εξοχήν στοιχηματικά μας εδάφη σκέψης, σε έναν ημιτελικό είχαμε τέσσερις σωστές προτάσεις. Για να δούμε πώς θα κυλήσει και ο τελευταίος αγώνας της τετράδας.

Πάμε λοιπόν στην ιταλική πρωτεύουσα. Ρόμα από τη μία, Λίβερπουλ από την άλλη. Οι Άγγλοι είχαν κερδίσει 5-2 στο Άνφιλντ. Κυριαρχούσαν για περίπου 80 λεπτά, με τους Ρωμαίους να μένουν ζωντανοί, σκοράροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι «τζιαλορόσι» εδώ και ένα μήνα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα και ακόμα περισσότερο ο περιορισμός της καταλανικής δημιουργίας φάσεων. Είναι και η σταθερή πορεία που διανύουν και στο πρωτάθλημα. Από νίκη σε νίκη προχωρούν, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Απόψε γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη. Μπορούν να κάνουν νέο θαύμα; Ίσως ναι, ίσως και όχι. Εμείς θεωρούμε ότι…. θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα με εντυπωσιακό τρόπο μάλλον θα λειτουργήσει εναντίον τους απόψε, καθώς ο Κλοπ θα έχει βάλει στο μυαλό του περισσότερα στοιχεία για την αντίπαλό του.

Οι «κόκκινοι» έχουν σημαντικές απουσίες και ο Μανέ προέρχεται από τραυματισμό. Στην Πρέμιερ Λιγκ δείχνουν να κινούνται πτωτικά. Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι ούτε το ματς με τη Στόουκ ούτε αυτό με τη Γουέστ Μπρόμιτς κέρδισε την προσοχή τους στο 100%. Με το Τσάμπιονς Λιγκ ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά εδώ και 10 μέρες. Και ενθυμούμενοι τι έκαναν για 80 λεπτά στον πρώτο ημιτελικό, θεωρούμε πολύ δύσκολο να χάσουν την πρόκριση.

Από τη μια πλευρά έχουμε μια ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να διακριθεί και στο αμυντικό κομμάτι και στο επιθετικό. Μπορεί να τα καταφέρει όταν έχει μπροστά της την πιο εκρηκτική επιθετική γραμμή του κόσμου; Μάλλον όχι.

Η Λίβερπουλ αναμένεται να πιεστεί πολύ, αναμένεται να δει και την εστία της παραβιασμένη. Όμως, αναμένεται να βρει και χώρους στο αντίπαλο μισό. Και εφόσον βρει κενά, είτε ο Σαλάχ είτε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είτε ο Μανέ μπορούν να τα εκμεταλλευτούν. Και οι τρεις τους αποτελούν ιδέες για σκόρερ σε fun bets και για τη Ρόμα πιθανότατα ο Τζέκο.

Τι ποντάρουμε λοιπόν;
Goal συνδυαστικά με Over 2,5
Over 3,5 (1,75)
Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (1,77)
Λίβερπουλ νικήτρια (2,50).