Διπλό παραμονής η Στρομσγκόντσετ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής η βαθμολογικά άνετη Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Στρομσγκόντσετ που καίγεται για την νίκη.

Διπλό παραμονής η Στρομσγκόντσετ!

Η αγωνιστική διπροσωπία που χαρακτηρίζει την Κρίστιανσουντ στη φετινή περίοδο την ακολουθεί ως το τέλος. Στην έδρα της είναι αποτελεσματική και παίρνει τις νίκες που της επιτρέπουν να διεκδικεί τιμητική θέση στην πρώτη εξάδα. Στις εξόδους της παρουσιάζεται ευάλωτη και μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αποστολές. Στο γήπεδό τους τώρα οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να κλείσουν με μια ακόμα νίκη γοήτρου τη σεζόν.

Η Στρομσγκόντσετ φύλαγε την καλύτερη εμφάνιση της περιόδου για την πιο κατάλληλη στιγμή. Φανταστική σε ολόκληρο το 90λεπτο η ομάδα από το Ντράμεν έκανε φύλλο και φτερό την ποιοτική Μπραν και πέρασε πάνω από την γραμμή υποβιβασμού. Πλέον χρειάζεται ένα ακόμα τρίποντο για να σφραγίσει και τυπικά την παραμονή στην κατηγορία και ποντάρει και στη βαθμολογική άνεση των γηπεδούχων. Μονόπλευρο το κίνητρο, η Στρομσγκόντσετ προέρχεται από απίθανη εμφάνιση, δεν θέλει να μπλέξει σε σενάρια και θα πάρει το διπλό παραμονής!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κρίστιανσουντ-Στρομσγκόντσετ (19.00) 2 (2.10)