Κερδίζει η Φλουμινένσε !

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η CSA υποδέχεται την Φλουμινένσε που καίγεται για το διπλό στην μάχη για την παραμονή.

Κερδίζει η Φλουμινένσε !

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και αν για τους γηπεδούχους η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη για την «Φλου» αποτελεί ένα τεράστιο σοκ. Είναι μάλιστα τέτοια η συγκυρία για τον σύλλογο από το Ρίο που την στιγμή που η μισητή συμπολίτισσα Φλαμένγκο γιορτάζει την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες η ίδια είναι υποχρεωμένη να μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, η προοπτική τέτοιου κάζου απλά δεν είναι αποδεκτή και οι παίκτες των φιλοξενούμενων να φροντίσουν να περάσουν σήμερα πάνω από την γραμμή σωτηρίας.

Η νίκη είναι επιβεβλημένη για την Φλουμινένσε κόντρα σε έναν αντίπαλο ποιοτικά υποδεέστερο που διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία, αλλά στην πραγματικότητα έχει ετοιμάσει βαλίτσες για να επιστρέψει από εκεί που ήρθε στην αρχή της σεζόν. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες άλλωστε καταδεικνύουν πως η CSA έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Η ποιότητα, το κίνητρο, ο κόσμος που περιμένει αγριεμένος σε περίπτωση αποτυχίας θα σπρώξουν την Φλουμινένσε στο καλοπληρωμένο διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
CSA-Φλουμινένσε (23.45) 2 (2.15)