Γκολ και θέαμα στο Νταντί

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Νταντί και την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Γκολ και θέαμα στο Νταντί

Η Νταντί βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο του πρωταθλήματος όπως αποτυπώνεται και στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Σε σούπερ φόρμα πάει στο ντέρμπι όπου εκτός των άλλων θέλει να πάρει ρεβάνς για τον διασυρμό του πρώτου γύρου. Ο προπονητής Τζέιμς Μακ Πέικ περιμένει από τους παίκτες του βελτίωση στην επιθετική λειτουργία που αποτελεί αδύναμο σημείο.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ πορεύεται με αέρα υπεροχής, σταθερά στην πρώτη θέση και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Στον πρώτο γύρο έριξε έξι γκολ στην μισητή αντίπαλο και με επιπλέον παρακαταθήκη αυτό το αποτέλεσμα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό των οράνιε που διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Ματς με ιδιαιτερότητες όπου καλό είναι να μην μπλέξουμε με σημείο. Πληρώνει μια χαρά το πιθανό ενδεχόμενο να μπουν ξανά πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νταντί-Νταντί Γιουνάιτεντ (21.45) Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)