«Πρόσω ολοταχώς» οι Ορλάντο Πάιρετς !

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, οι Ορλάντο Πάιρετς που καίγονται για νίκη υποδέχονται την βαθμολογικά άνετη Μάριτζμπουργκ.

«Πρόσω ολοταχώς» οι Ορλάντο Πάιρετς !

Οι Ορλάντο Πάιρετς πήραν στο στοχευμένο ματς με την Χάιλαντς Παρκ μια πολύτιμη νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ο προπονητής Ρουλάνι Μοκβένα έσωσε το κεφάλι του και πάει για το πρώτο ντουμπλάρισμα σε νίκες στο πρωτάθλημα. Μεσολάβησε βέβαια ο πικρός αποκλεισμός στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ στο τοπικό ντέρμπι με τους Κάιζερ Τσιφς. Ο νεαρός κόουτς επιμένει, αν και σε πίεση, πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο ορισμός του αντιποδόσφαιρου είναι η Μάριτζμπουργκ. Ομάδα που παίζει πολύ κλειστά, επιζητά την νίκη ακόμα και με μισό γκολ και εσχάτως τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό. Υπόδειγμα κυνισμού η Γιουνάιτεντ, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με το ίδιο μίνιμουμ σκορ, 1-0. Βάζει και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο συνολικά. Προ ημερών πήρε πρόκριση στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Χάιλαντς Παρκ, έπειτα από ένα ακόμα 0-0. Η έδρα, η ποιότητα και το κίνητρο μας ωθούν να επιλέξουμε τον άσο των «Πειρατών» !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ορλάντο Πάιρετς-Μάριτζμπουργκ (19.30) 1 (1.80)