Πληρώνει η Μιοντάλεν!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Οντ Γκρένλαντ υποδέχεται την Μιοντάλεν που καίγεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Πληρώνει η Μιοντάλεν!

Η Οντ Γκρένλαντ καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να παίξει τους κόπους μιας σεζόν. Πρώτα υποδέχθηκε την Πέμπτη την Χάουγκεσουντ στον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ και αποκλείστηκε, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει και πάλι στην έδρα της την Μιοντάλεν, στοχεύοντας σε νίκη που θα την κρατήσει στην προνομιούχο τριάδα. Η Ρόζενμποργκ απειλεί από πίσω, δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, αλλά η κούραση είναι δεδομένη στην ομάδα από το Σκίεν. Δίχως νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Νταγκ Άιλεβ Φάγκερμο.

Πόντο πόντο την δίνει η Μιοντάλεν την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι μετρούν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με πιο πρόσφατη την εντός έδρας αναμέτρηση με την Σάρπσμποργκ, όπου στόχευαν σε νίκη. Οι βυσσινί βρίσκονται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού και καίγονται για θετικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν έχουν κερδίσει στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Η επιθετική λειτουργία παραμένει το αδύναμο σημείο τους, έχοντας βάλει ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Οντ είναι κουρασμένη και απογοητευμένη. Η Μιοντάλεν δίνει τον αγώνα για την επιβίωση. Χρυσοπληρώνει η διπλή ευκαιρία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Οντ Γκρένλαντ-Μιοντάλεν (20.00) Χ2 (2.55)