Πληρώνουν οι Ορλάντο Πάιρετς!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής οι Ορλάντο Πάιρετς που καίγονται για νίκη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ποιοτική συμπολίτισσα Χάιλαντς Παρκ.

Πληρώνουν οι Ορλάντο Πάιρετς!

Η Χάιλαντς Παρκ αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περιόδου. Με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των επιτελών της. Ιδιαίτερα αποτελεσματική και στην έδρα της όπου μετρά τρεις σερί νίκες και με την ψυχολογία στα ύψη περιμένει τους Πάιρετς για το τοπικό ντέρμπι, όπου ωστόσο δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό από το ξεκίνημα της περιόδου οι Ορλάντο Πάιρετς κατρακυλούν στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Ένας πόντος σε τρία παιχνίδια, μία νίκη σε επτά ματς ο απολογισμός της ομάδας που θεωρείτο βασικός διεκδικητής του τίτλου. Όλα τα πυρά πέφτουν πάνω στον 32χρονο κόουτς Ρουλάνι Μοκβένα. Ο ίδιος αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί και επιμένει πως είναι θέμα χρόνου το ξέσπασμα των Πειρατών. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για τους Πειρατές που θα επιδράμουν για διπλό που τόσο έχουν ανάγκη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:30 Χάιλαντς Παρκ - Ορλάντο Πάιρετς 2 (2.45)